Connect with us

Čović uputio Božićnu i novogodišnju čestitku

Published

on

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Dragan Čović uputio je Božićnu i novogodišnju čestitku, saopštio je HDZ BiH.

 

“Poštovani hrvatski katolički narode, neka mir Kristovog rođenja bude naša sigurnost u nesigurnim vremenima u kojima živimo, njegov mir i blagoslov budu zaštita i poticaj za mudrost, iskrenost, dobrohotnost u zalaganju za zajedničko dobro svih nas.

 

Mi, Hrvati katolici, koji živimo u BiH dajemo i davat ćemo svoj doprinos uspostavi tolerantnijih međuljudskih odnosa, te u duhu demokracije i uvažavanja naših različitosti nastavljamo našu političku borbu za stvarnom ustavnom jednakopravnosti i potpunom slobodom našeg napaćenog naroda”, kaže se u čestitki.

 

“Želeći čestit Božić, želim Vam i osobni susret s Utjelovljenim Bogom, neka to bude osobni doživljaj vjere svakoga od nas i naših obitelji, kao i našeg hrvatskoga puka, ali i svih naroda. Neka to iskustvo vjere bude Božićno svjetlo, radost nade u Vama i jakost vjere u životnom hodu.

Povodom ovog Kristovog rođendana, na osobit način želim se prisjetiti i radost Božića podijeliti s obiteljima naših poginulih, stradalnicima,našim uznicima i svima onima koji još uvijek trpe posljedice domovinskog rata, teškog gospodarskog i socijalnog stanja.

Neka ovaj Božić u svima nama probudi nadu i vjeru i neka svjetlo lica gospodnjega dotakne svakog čovjeka, a novorođeni Sin Božji podari mir i radost Vama i vašim obiteljima. U ime HDZ BiH i svoje osobno, želim sretan Božić, uspješnu i blagoslovljenu Novu 2014. godinu”, navodi se u čestitki.

ONASA

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari