Connect with us

Reagiranja

Crkva ni Župni ured nisu organizatori turnira s majicama “Crna Legija”

Objavljeno

-

Nakon napisa i neistina koje su objavili pojedini portali, reagirao je fra Mario Knezović. Kamenjar.com objavljuje reagiranje uz odobrenje autora:

Bog koji je jedina Istina neka oprosti svim tzv. promicateljima tolerancije i snošljivosti koji bezdušno iznose neistine i konstruirane medijske laži o djeci s Kočerina koja igraju nogomet, meni osobno i njihovim roditeljima. Neka Bog oprosti onima koji kao stišavaju i osuđuju fašizam, a sami ga u svojim napisima i komentarima promiču šireći uvrede, mržnju, javni linč.

Javno djelujem već 20 godina, pišem, govorim, nastupam, u školi poučavam, na propovjedaonici propovijedam i da ja nakon svega toga nekoga moram uvjeravati da nisam ono za što prozivaju mene zbog jedne fotografije. Ako igdje i u bilo kojem napisu ili govoru (a ima ih snimljeni bezbroj www.fratar.net) ti autori i komentatori pronađu da ja širim, kako oni kažu ustaštvo i fašizam, neka se oglase pa ću im se ispričati. Tako portal Index (i Prometej i drugi) koji je poznat po lažima i mržnji prema svemu što je Crkva i Hrvatska piše da je Crkva bila organizator nekakva turnira na Kočerinu. Baram nije to teško provjeriti da Crkva nije ni organizator ni suorganizator.

Istina je jedina ta da su organizatori mene, kao lokalnoga župnika što je dugogodišnja tradicija, zamolili da dodijelim nagradu najboljoj dječjoj ekipi. Nagrade su istoj djeci mnogi još dodjeljivali u raznim kategorijama. Kako je običaj nakon dodjele s pobjednicima slijedi fotka i to je to. A što sam ja i kome nakon toga rekao svakako neće doznati neki portali jer kako Isus reče „ne bacajte bisere pred svinje“.

Ne trebam se ni pravdati ni ispričavati jer povoda za to nema, da ima to bih rado učinio. Ispada da je najbolje da nas antifašizmu uče oni koji su bez suda i krivice pobili moje prethodnike fratre-svećenike na Kočerinu. Eto vi zlokugi komentatori sad se dajte na posao da preslušate i pročitate sve što sam pisao i govorio i tražite argumente za svoje konstrukcije. Kad pronađete javite se! Mir i dobro! Već sam svima oprostio!

Fra Mario Knezović, Mir i dobro!

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari