Connect with us

Istaknuto

CRKVA SE OGRADILA OD ŽESTOKIH KRITIKA UREDNIKA GLASA KONCILA

Objavljeno

on

Generalni tajnik Hrvatske biskupske konferencije mons. Enco Rodinis u ponedjeljak je glavnom tajniku HDZ-a Ivanu Domagoju Miloševiću poslao dopis kojim se ogradio od stavova koje je u posljednjem broju Glasa koncila u komentaru objavio glavni urednik tog lista Ivan Miklenić.

[ad id=”93788″]

Kao što smo već izvijestili, Miklenić se u komentaru okomio na predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka zbog slučaja Drimia koji trenutno opterećuje njegovu političku karijeru, poglavito poziciju prvog potpredsjednika Vlade, s koje je, kako je sam najavio, spreman odstupiti.

– Na Vaše pitanje ovime odgovaramo da izneseni stavovi nisu službeni stavovi Katoličke crkve u Hrvatskoj, već mišljenje pojedinca, osobni i potpisani stav gosp. Ivana Miklenića, glavnog urednika Glasa Koncila. On jedini za te napise odgovara, navodi Rodinis u svom dopisu Miloševiću.

– Ujedno ovime napominjemo da gosp. Ivan Miklenić za iznošenje takvih stavova nije ovlašten ni od jedne mjerodavne vlasti Katoličke Crkve u Hrvatskoj, zaključuje Rodinis, prenosi Jutarnji.hr

dopis

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari