Pratite nas

Politika

Croatian Revolution Hackers Srušili Dnevnik.hr …

Objavljeno

na

‘Ako se i dalje nastavi bahato ponašanje u našoj državi i BiH od strane predstavnika vlasti, posvetit ćemo se i njima, te im pokazati svu svoju moć u internetskom svijetu gdje je narod ispred zakona!’, dodaju CRH-ovci na portalu javno.ba.

Unatoč policijskoj objavi da su ‘pali hakeri odgovorni za najavu blokade interneta u RH’, Croatian Revolution Hackers u ovom trenutku nastavljaju napade na brojne internet stranice, uključujući i MUP-ovu.

‘Ljudi, da vam objavim: Iz Zatvora vam ovo pišem ;)’ jedan je od posljednjih postova Facebook internet stranice ove hakerske grupacije, a samo jučerašnji dan je obilježio preko pet stotina srušenih internet stranica koje su našle se na popisu prvog udara, među kojima su policija.hr, mup.hr, porezna-uprava.hr, 24sata.hr, hrt.hr, zaba.hr, rtl.hr, dnevnik.hr, vlada.hr, tele2.hr, predsjednik.hr.

‘Ako se i dalje nastavi bahato ponašanje u našoj državi i BiH od strane predstavnika vlasti, posvetit ćemo se i njima, te im pokazati svu svoju moć u internetskom svijetu gdje je narod ispred zakona!’, dodaju CRH-ovci na portalu javno.ba.

Najnovije napade na internet stranice možete pratiti na facebook stranici ovih ‘aktivista’ OVDJE

dnevnik hr

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Politika

Drago Prgomet izabran za novog predsjednika zagrebačke Gradske skupštine

Objavljeno

na

Objavio

Foto: Hina

Drago Prgomet iz HDZ-a u četvrtak je izabran za novog predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba.

Prgomet je za predsjednika zagrebačke Gradske skupštine izabran većinom glasova – 30 gradskih zastupnika glasovalo je za, šest je bilo protiv, a 10 ih je bilo suzdržanih.

Prijedlog o imenovanju Prgometa za novog predsjednika Gradske skupštine podnio je skupštinski Odbor za izbor i imenovanja, u skladu s prijedlogom Kluba gradskih zastupnika HDZ-a.

Dosadašnji predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić (HDZ) imenovan je glavnim državnim inspektorom Državnog inspektorata, pa mu je prestala dužnost predsjednika Gradske skupštine.

Prgomet je predsjednik Kluba gradskih zastupnika HDZ-a, a na prošlim lokalnim izborima bio je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba.

(Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Politika

dr. Hrvoje Tomasović se upisao u HDZ

Objavljeno

na

Objavio

Ugledni kirurg s Klinike za tumore u Zagrebu i dugogodišnji političar, dr. Hrvoje Tomasović objavio je na facebooku kako je pristupio u HDZ

Moram naglasiti da mi je dosta više natezanja na navodnoj desnici koja to zapravo nije, s umišljenim likovima koji misle za sebe da su najpametniji, da trebaju biti vođe desnice!

Na moju žalost ili sreću sve sam ih upoznao i poznam ih u dušu kakvi su, pa će mi njihova osuda ovoga moga čina značiti kao lanjski snijeg. Svi ti lažni vođe desnice su u svojoj biti ulizice HDZ-eu koji su mislili da je lakši put do sinekura (para) preko manjih stranaka jer je manja konkurencija.

U HDZ-eu bi morali imati bar minimum neke škole ili fakulteta za razliku. Ne znam koji od pravaških čelnika ima ikakav fakultet, a predstavljaju stranku hrvatskog intelektualizma osnovanu od vrhunskih intelektualaca poput Starčevića?

Dosadila mi ta luzerska, posvađana, zavidna, razjedinjena kvazi desnica koja nije mogla čak ni na ove EU izbore zajedno pa sada imamo posvađane neke suvereniste i neke nezavisne koji zajedno dobivaju 9 posto, a ovako će dobiti svaki po 3 posto, tj k….!

Tako gospodo moja dosta mi je budala i puno mi je manje licemjerno onda raskrstiti s tim kvazidesničarskim lažnjacima i otići u HDZ. Pa dragi moji desničari čestitam na još jednom gubitku izbora i još jednoj svađi između Hasanbegovića, Esih, Ruže s kompanijom i nemogućnosti zajedničkog izlaska na izbore!

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari