Connect with us

Reagiranja

Crvena Zvezda prijavila Cedevitu zbog vukovarskog vodotornja

Objavljeno

-

vodotoranj vukovar simulacija

Ovo uistinu zvuči nevjerojatno, jer kako drukčije objasniti potez košarkaškog kluba Crvena zvezda koji je Cedevitu odlučio tužiti Euroligi jer sav prihod od njihove utakmice koja se ovoga tjedna igra u Zagrebu ide za obnovu čuvenog vodotornja u Vukovaru.

[ad id=”93788″]

Zamislite, Srbi to smatraju provokacijom i neprimjerenim činom pa su Cedevitu prije utakmice koja se igra u petak prijavili Euroligi. Možda vam nešto bude jasnije ako pročitate što je za Kurir rekao predsjednik beogradskog kluba Nebojša Čović.

“Ne mislim da je to normalno, ali ako se vidi od koga dolazi i koliko Hrvati imaju frustracije od Srbije i Crvene zvezde, onda i ne čudi. Poznajemo dobro njihov mentalitet i nećemo nasjesti na njihove provokacije. O svemu smo obavijestili Euroligu jer se tako nešto nikada u povijesti nije dogodilo”, rekao je Nebojša Čović za Kurir i dodao:

“Žao mi je što je Cedevita to napravila, ali razumijemo ih budući da su nam mušterije na sportskom terenu. Nećemo im odgovoriti na istin način. Imat ćemo između 500 i 1000 navijača u Zagrebu jer su ljudi već ranije nabavili ulaznice”, rekao je.

Zvezdi je očito normalno da se na prvoj utakmici njihovog i zagrebačkog kluba u Euroligi u Beogradu pjevaju četničke pjesme, te se transparentima podržava ratnog zločinca i nedavno preminulog Zdravka Tolimira.

Ako u Crvenoj zvezdi ne znaju treba ih podsjetiti da je nedavno za obnovu vukovarskog vodotoranja 75.000 kuna uplatio i hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić, a i Hrvatski nogometni savez je dio prihoda s utakmice Hrvatska- Izrael odigrane u Osijeku proslijedio za vodotoranj.

Obnova vodotoranja trebala bi krenuti ove godine, a procjenjuje se da će trebati oko 20 milijuna kuna.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari