Connect with us

Komentar

CULEJ: Imamo našu predsjednicu kao sinonim vrijednosti žene – Žena, majka, predsjednica, domaćica

Objavljeno

-

Hrvatski sabor danas nastavlja sjednicu raspravom o izmjenama Zakona o ravnopravnosti spolova koji će omogućiti svim građanima da na odgovarajući način zaštite svoje pravo na jednake mogućnosti.

Predložene zakonske izmjene uređuju pitanje sveobuhvatne zaštite od viktimizacije i trebale bi pridonijeti zaštiti svih onih koji su prijavili diskriminaciju, nazočili diskriminaciji ili odbili nalog za diskriminatornim postupanjem.

“Govoriti o ravnopravnovnosti spolova bilo bi apsurdno bez životnih primjera. Mi imamo sreću da smo mi daleko napredovali od mnogih zemalja. Imamo našu predsjednicu kao sinonim vrijednosti žene.Žena, majka, predsjednica, domaćica.

Žena koja se ne libi sjesti na poljoprivredni stroj, obući uniformu, to je žena koju je samo Hrvatska mogla iznijeti. Bit ćemo svjedoci miješanja kultura, nacija i svega onoga što bi nas trebalo oplemeniti, ali susrećemo se i da u dobroj namjeri prihvaćamo sve ono što nam je montirano i servirano.

Mi smo multikulturalno društvo ponekad na našu štetu. Nitko o tome ne želi govoriti. U zapadnim zemljama događaju se silovanja domicilnog ženskog i muškog stanovništa i o tome se šuti i zataškava”, kazao je HDZ-ov Stevo Culej.

“Svaki novinar sa svojih 130 masnih kila može se predsjednici unijeti u lice i zbog službenog puta je vrijeđati”, kazao je Culej

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari