Connect with us

Komentar

Culej o Pernaru: Mali si je umislio svašta

Objavljeno

on

Saborski zastupnik Stevo Culej kojega je Ivan Pernar na svom Facebook profilu usporedio s atentatorom na Stjepana Radića u razgovoru za direktno.hr komentirao je teške riječi saborskog kolege.

“Mali si je umislio svašta. No, što očekivati od dečeca bez dana radnog staža i s fikcijama u glavi o svojoj veličini. Uspoređivati mene s atentatorm na njegovog rođaka je smiješno.

Čak mislim da je njegov rođak to sve zakuhao”, našalio se Stevo Culej komentirajući Pernarovu objavu na Facebooku i dodao:

“Pernar mi je na početku drag, ali se malo zanio. Čak su mi se i sviđale neke njegove ideje. No, ne može generalizirati nas sve da smo lopovi i fašisti. Posebice sam o njemu promijenio mišljenje nakon njegovih eskapada po Srbiji, pljuvanja po Katoličkoj Crkvi, braniteljima i zastavi”, rekao je Culej i dodao da je sve jasno iz Pernarovih izjava:

“Rekao je da mu je Pupovac najveći domoljub od svih zastupnika, da osobno govori srpsko-hrvatskim jezikom i da priznaje sve bivše krajine bivše Jugoslavije”.

Culej je također komentirao kako Pernar ništa nije napravio po pitanju deložacije, već je samo ljudima prouzočio probleme.

“Pitanje je kako će se ponašati u slučaju deložacija onih koji su nakon 1945. dobili status najmoprimca po centru Zagreba, koji su na razne načine ušli u te stanove.

Ta tema će se uskoro otvoriti. Hoće li braniti njihove interese kao što je branio i ove. Samo što mu dosad nije uspjelo obraniti interese onih koji su obranili kuće i stanove”, zaključio je Stevo Culej.

Podsjećamo, Ivan Pernar je na svom Facebooku usporedio Culeja s atentatorom na Stjepana Radića, koji je tada ranio i njegovog daljnjeg rođaka Ivana Pernara. Evo što je napisao:

“Razlika između Steve Culeja i Puniše Račića samo u količini nasilja kojeg su primjenili protiv Ivana Pernara. Zanimljivo je da se Račić (braneći kriminal svoje stranke) pozivao na krv koju je prolio za Jugoslaviju, a Culej na krvave gaće koje je ‘nosao po Velebitu’. Nadam se da HDZ neće posegnuti za nedemokratskim metodama mojeg isključenja iz Sabora. Podsjećam da je prije atentata moj predak bio osuđen u politički montiranom procesu na tri i pol godine zatvora nakon čega ga je narod opet jednoglasno izabrao i tada je izvršen atentat na njega jer ga nisu mogli pobijediti na drugi način”, napisao je Pernar.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari