Connect with us

Lifestyle

Da se podsjetimo! Tko je bila predsjednica, a tko je danas predsjednik?

Objavljeno

-

Bivša predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović (53) trenutno boravi u Australiji gdje je stigla na poziv organizacije AUS-NZ Croatian Women in Leadership. Kolinda je snimljena na proslavi u jednom hotelu u Sydneyju u društvu klape Samoana.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović (53) trenutno boravi u Australiji gdje je stigla na poziv organizacije AUS-NZ Croatian Women in Leadership. Kolinda je snimljena na proslavi u jednom hotelu u Sydneyju u društvu klape Samoana. Klapa je na svom Facebook profilu objavila video u kojem Kolinda s njima pjeva veliki hit klape Intrade ‘Croatio, iz duše te ljubim’ povodom proslave 30. godišnjice diplomatskih odnosa između Hrvatske i Australije gdje je klapa otpjevala himne obje države.

;

Bravo kraljice”, “Super”, “Divota”, “Bravo za našu dragu Kolindu. Samo uživajte, kome smeta neka pati”, “Ti si naša kraljica, bila i ostala”, pisali su oduševljeni pratitelji. Kolinda se sastala s predstavnicama hrvatske zajednice i premijerkom Queenslanda kako bi razgovarale o njezinim dužnostima u Međunarodnom olimpijskom odboru. Inače, grupa Samona osnovana je na Novom Zelandu 2011. godine, a u Hrvatskoj su postali popularni zbog obrade naših pjesama. Pjevali su za Dinamo i Vatrene te u čast Oliveru Dragojeviću. Podsjetimo, bivša predsjednica obnaša dušnost čelnice Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO), a nedavno je boravila u Pekingu gdje su se održale Zimske olimpijske igre kako bi podržala hrvatske sportaše.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas