Pratite nas

Komentar

Da stvarno žele riješiti pitanje siromaštva u svijetu, dali bi ljudima mogućnost dostojnog života u svojoj zemlji!

Objavljeno

na

Nitko od nas koji smo protiv migracija nije rasist ni fob!

Afrika je zemlja sa najviše rudnog bogatstva od svih kontinenata koje multinacionalne kompanije kradu i pljačkaju od domicilnog stanovnistva postavljajući im marionetske vlade i onda povremeno šalju organiziranu pomoć da bi se prikazali velikim donatorima i milosrdnicima.

Zašto bi ljudi bili organizirano odvođeni sa svoje zemlje u tuđu kulturu, klimu? Je li to humano??

No sve “nadnacionalne“ firme poput UN financirane su od tih multinacionalnih kompanija kojima je profit i Bog i vjera i nacija .

Da stvarno žele riješiti pitanje siromaštva u svijetu, dali bi ljudima mogućnost dostojnog života u svojoj zemlji i uživanje u bogatstvu koje imaju!

A ne ih organizirano dovodili na tuđe da razbijaju nacionalni identitet drugih država !

Rješenje siromaštva migracijama nije rješenje!
Lakomi milijarderi, mislite da će vas mimoići?

Da ćete biti sigurni po elitnim četvrtima i resortima?
Nećete!

dr. Gordana Zelenika

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Pupovac čestitao Vučiću na ‘Pobedi u prvom svetskom ratu’!

Objavljeno

na

Objavio

Notorni Milorad Pupovac, kako javlja Tanjug, a prenosi beogradski Blic, u čestitci u ime ‘Srpskog narodnog veća’ napominje kako je “srpska vojska uz ogromne žrtve, kako vojničke tako i civilne, izvojevala jednu od najvećih pobeda tog rata”, piše Velimir Bujanec

Pupovac u čestitci ne skriva sreću i ponos što je nakon 1. svjetskog rata stvorena Jugoslavija: “Verujemo da je ovo prilika da se setimo svega onog što je ta pobeda donela, što je nakon nje stvoreno…”

U svakom slučaju, ta “pobeda” Hrvatima je donijela 137.000 mrtvih domobrana i još 109.000 civilnih žrtava. Civili su najviše umirali od tzv. španjolske gripe, a naši ratnici na bojištima od Galicije do Soče. Najviše hrvatskih domobrana izginulo je na srbijanskom bojištu, čuvajući granicu Monarhije na Drini, no Pupovcu nije palo na pamet sjetiti se i tih žrtava.

Ipak, ono najgore što je Hrvatima ta “pobeda” donijela je tamnica hrvatskog naroda – Jugoslavija, u kojem je zbog srbijanskog i komunističkog terora protjerano i pobijeno na stotine tisuća naših ljudi.

Jedino što Tanjug nije javio – je li Pupovac čestitao Vučiću samo u ime SNV-a ili možda i u ime hrvatsko-srpske koalicije SDSS-HDZ-HNS, komentirao je Velimir Bujanec.

U spomen na pale hrvatske vojnike u Prvom svjetskom ratu

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Velimir Bujanec: ‘VEK POBEDNIKA’ – POVRATAK NA PAŠALUK!

Objavljeno

na

Objavio

VEK POBEDNIKA’ – POVRATAK NA PAŠALUK!

Zaista je teško razumjeti naše susjede Srbe. Vučić, Vulin i ‘vojnikinja’ Brnabić ovog su vikenda nazočili vježbi Vojske Srbije znakovitog naziva ‘Vek pobednika 1918. – 2018.’. Tih 100 godina za njih je baš bilo “pobjedničko”.

Nakon olujnog poraza u Hrvatskoj i kapitulacije na Kosovu, čekamo još da ostanu bez Vojvodine i tzv. RS – i eto im opet ‘Beogradskog pašaluka’. Samo nek’ slave poraze, navikli smo, komentirao je Velimir Bujanec

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari