Connect with us

Politički rentgen

Da su Grmoja i Most na vlasti, uveli bi prijeki sud?

Objavljeno

-

Bitno je da se Mostov isljednik Nikola Grmoja prepoznao u toj slici, pa na svom FB profilu poziva ljude na narodnu revoluciju. U svojoj slijepoj mržnji i bahatosti, još uvijek ne vidi da je totalni luzer zajedno sa svojom malom luzerskom klikom, koja je izmišljena da sruši HDZ Tomislava Karamarka jučer, ili Andreja Plenkovića danas.

Komentar: Kazimir Mikašek-Kazo

Dva bivša ugledna akademika HAZU, suci u vrijeme Titovog ideološkog obračuna s neprijateljima naroda i revolucije, na smrt strijeljanjem osudili su preko tisuću Hrvatica i Hrvata. Mali problem je to, što su te nevine ljude, koji su za Tita i Rankovića bili „crkotine“, doista sudili i osudili na smrt strijeljanjem kada su već bili mrtvi, dakle posthumno!  Sudski procesi provedeni su po nalogu Tita, kako bi se lažno prikazalo da nisu pogubljeni bez suđenja. Naravno, bila je to ideja Aleksandra Leke Rankovića.

Da su Grmoja i Most na vlasti uz svog političkog komesara  Ninu Raspudića, uz suport King Konga s Pantovčaka, u Hrvatskoj bi jedan Goli otok bio premalen, a prijeki sudovi ne bi se bavili ni s čim drugim nego „strijeljanjem“ ideoloških neprijatelja. Svi koji posjeduju HDZ-ovu iskaznicu i svi koji su ikada u životu poslali bilo kakvu sumnjivu SMS poruku bili bi utamničeni prije bilo kakvog suđenja. Dirigent s Pantovčaka i njegov očajni oporbeni orkestar, upravo to svakodnevno sugeriraju vršeći strahoviti pritisak na DORH i Hrvatsko pravosuđe, a prije bilo kakvog suđenja slijedi porcija medijskog sramoćenja i pribijanja na križ, tako da si osuđen i mrtav prije bilo kakvog suđenja. Nije li to klasičan Rankovićevski modus operandi?

Bitno je da se Mostov isljednik Nikola Grmoja prepoznao u toj slici, pa na svom FB profilu poziva ljude na narodnu revoluciju. U svojoj slijepoj mržnji i bahatosti, još uvijek ne vidi da je totalni luzer zajedno sa svojom malom luzerskom klikom, koja je izmišljena da sruši HDZ Tomislava Karamarka jučer, ili Andreja Plenkovića danas. Ako je Karamarkov HDZ ideološki bio konzervativan, suverenistički i previše desno, pa ga je duboka država na čelu s Mostom rušila, kakav je onda Plenkovićev HDZ kojega danas ruši Most svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima?

Dakle u vrijeme Karamarka Most je bio liberalan, a danas je ultra konzervativan. Čini se, pogubili su se u svom vlastitom bespuću, a takvi uvijek završe u ropotarnici povijesti. Bilo kakav HDZ kao državotvornu stranku i ishodište hrvatske državnosti treba srušiti  i tu se krije taj Rankovićevski motiv u uzavrelim provincijskim mozgovima Mosta s Neretve.

Kazimir Mikašek-Kazo 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari