Connect with us

Komentar

Da ti oko zasuzi – Ni Šerbedžiji nije bilo lako

Objavljeno

-

Kazalište Ulysses/Facebook/Isječak

Jeste li primijetili? Kad god se nešto „loše“ objavi o obitelji Šerbedžija, odnosno o njihovu obiteljskom teatru na Malim Brijunima, odmah se u nekim novinama pojavi veliki intervju, u zadnje vrijeme s Lenkom Udovički, redateljicom, koja je poznatija kao supruga Rade Šerbedžije?

Sada je ponovno u jednim dnevnim novinama (25.9.2021.) objavljen veliki intervju s „velikom“ redateljicom Udovički.

Od svega bi izdvojili jedino ono kada priča o obiteljskim teškim danima (sic!) u vrijeme hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata. Rekla je:

„Kad se u svojim pedesetim osvrnem i ja pomislim: Jao, Bože, kako sam to sve tako uspješno izgurala? Devedesetih godina, kad sam otišla iz Beograda, moja prva beba imala je samo devet dana…Okolnosti su bile vrlo teške. Godinama nismo imali ni dom. Živjeli smo kod prijatelja. Pa drugo dijete pa treće dijete. Turbolentno doba. Slovenija, Engleska, potom Amerika. No, postoji nagon za opstanak, moraš ići dalje. I pokušavaš uraditi najbolje što se može. Rade i ja oduvijek smo imali odnos međusobne podrške. Rade ima fantastičnu energiju. Ništa mu nije teško“ – kazala je Udovički.

Kad to pročita neki hrvatski branitelji i stradalnici hrvatskog obrambenog Domovinskog rata, možda će nekome i oko zasuziti.

Nu, na kraju su ipak doživjeli happy end-od hrvatske su države za „zasluge“  dobili na dar jedan od najljepših otoka na Jadranu-Male Brijune, gdje  uživaju već 21 godinu!

Njima se očito isplatilo.

Mladen Pavković

Gospodine Plenkoviću, zašto svoj otok nemaju i hrvatski branitelji?

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari