Pratite nas

Vijesti

DAČIĆ: ‘HRVATSKA NIJE SUDILA NI ANTI PAVELIĆU’….

Objavljeno

na

“Hrvatska, koja je rehabilitirala gotovo sve ustaške zločince, koja Anti Paveliću nije ni sudila i koji je umro u Španjolskoj kao slobodan čovjek, nema moralno pravo prijetiti i uvjetovati Srbiju”, optužio je Dačić.

Portparol, i desna ruka Slobodana Miloševića, koji je imao sreće umrijeti prije doživotne presude, trebao bi odšetati do „Kuče cveća“ i svog idola Tita priupitati zašto on nije sudio dr. Anti Paveliću? Zašto Tito nije likvidirao Antu Pavelića? Zašto  udba, o kojoj Dačić zna sve nije likvidirala Antu Pavelića?

Upravo zbog toga da ovakvi povijesni falsifikatori i proizvođači mitova i danas mogu tvrditi ono što tvrde koristeći to dugoročno za mizerne napade na Hrvatsku.

Nisu mu sudili, jer na sudu, na temelju dokaza, doznala bi se istina o svim srpskim mitovima koji su još i danas upereni protiv Hrvatske!

Hrvatska u Titovoj Jugoslaviji nije sudila nikome, u Titovoj Jugoslaviji sudilo se i ubijalo Hrvatsku, Hrvatice i Hrvate. Hrvatska nije sudila zbog toga što nije postojala, osim što je postojala formalno na papiru. Hrvatska je za vrijeme Jugoslavije bila četničko-komunistička kolonija i krava muzara za zločince zločinačkog Titovog režima. Zbog toga je Hrvatska u Domovinskom ratu do nogu potukla Dačićeve četnike, Titove partizane, ali na žalost, Tito još uvijek živi kao simbol Dačić-Milanovićeve politike.

Kad već nije Tito,Nuernberški sud je sudio NDH-aziji i režimu NDH. Drug Dačić i ostali Dačići trebali bi pronaći u arhivima presudu tog, jedino relevantnog suda u kojoj izrijekom piše: „ Režim NDH ne snosi sam krivicu za zločine počinjene od strane tog režima  već je to uzročno-posljedična veza okupacije NDH od strane Hitlera i diktata Gestapa pod čijim uputama su doneseni rasni zakoni u vrijeme NDH.“

Zbog čega su ti dokumenti sakriveni?

Dakako, to nikako ne umanjuje zločine režima NDH, ali stvar stavlja tamo gdje pripada, u povijesni kontekst.

Osim toga, državni udar protiv Pavelića,Vokić-Lorković, razotkrio je Gestapo i zapovijedio njihovo smaknuće što nam govori tko je provodio politiku terora u NDH!

Nije li Srbija prva u Svijetu izvjestila Hitlera da je „konačno“ riješila pitanje Židova u Srbiji istrijebivši ih do posljednjeg, a sada, nakon rehabilitacije Draže Mihajlovića rehabilitirat će i notornog antisemita Nedića?

Nije li Srbija najosuđivanija država na Svijetu, zločinački olimpijski rekorder sa preko 1000 godina robije izrečenih genocidnim srpskim zločincima, ne od strane Hrvatskih sudova, već od strane legitimnog međunarodnog suda u Hagu čije su osnivačii pokrovitelji UN i EU?

Da ne nabrajam dalje, jer vjerni čitatelji ovog portala sve to znaju, ali na žalost ne zna srpski narod koji je trajno zadojen sjemenom mržnje što može kad-tad ponovo eskalirati u ozbiljan sukob. To je cilj beogradske čaršije, jer na tijesnoj beogradskoj čaršiji ne mogu disati i ostvarivati vjekovne osvajačke težnje nebeskog naroda!

Ipak, čini mi se da su se Dačić i četnička bulumenta upregli u Milanovićeva predizborna kampanjska „kola“!

Kazimir Mikašek-Kazo / Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Herceg Bosna

Berislav Pušić od sutra na slobodi

Objavljeno

na

Objavio

Berislav Pušić, jedan od dužnosnika Hrvatske Republike Herceg-Bosne koji je osuđen na 10 godina zatvorske kazne pred Haaškim tribunalom u predmetu Prlić i ostali u subotu će postati slobodan čovjek.

Pušić bi sutra u 13 sati trebao doputovati iz Amsterdama u zagrebačku Zračnu luku dr. Franjo Tuđman, piše Dnevnik.ba.

Pušiću je drugostupanjskom presudom potvrđena zatvorska kazna u trajanju od 10 godina, a sutra će napustiti zatvorske ćelije jer je odslužio dvije trećine dosuđene mu kazne.

Pušić je inače bio zadužen za kontrolu u kriminalističko-istražnom odjeku uprave Vojne policije HVO-a, potom predsjednik Komisije za razmjenu zarobljenika i drugih osoba, čelnik uprave nad svim zatvorima i zatočeničkim centrima HVO-a te predstavnik HVO-a za odnose s međunarodnom zajednicom.

Pravomoćna presuda u predmetu Prlić i ostali izrečena je 29. studenog 2017. godine. Politički i vojni vrh HRHB-a i HVO-a u farsi od suđenja osuđen je ukupno na 111 godina zatvorske kazne.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Vijesti

ZBOG ISTANBULSKE KONVENCIJE Vitezovi reda Svetog groba jeruzalemskog Željka Reinera prijavili Rimu

Objavljeno

na

Objavio

S obzirom na ulogu koju je potpredsjednik Hrvatskoga sabora akademik Željko Reiner imao kod ratifikacije Istanbulske konvencije Viteški red Svetoga groba jeruzalemskoga odučio ga je prijaviti Rimu, odnosno vrhovnoj upravi Viteškog reda.

Fra Darko Tepert, duhovnik u Hrvatskoj magistralnoj delegaciji Viteškoga reda tim povodom dao je izjavu za javnost:

“S obzirom na nedavno provedeno glasovanje u Hrvatskom saboru o ratifikaciji Konvencije Vijeća Europe o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji, Hrvatska magistralna delegacija Viteškoga reda Svetoga groba jeruzalemskoga izražava svoju čvrstu vjernost Papi i privrženost nauku i Učiteljstvu Crkve, što je i jedna od odlika koje, prema odredbama Statuta, trebaju krasiti svakoga člana ovoga Viteškoga reda.

S obzirom na ulogu koju je član ove Magistralne delegacije, potpredsjednik Hrvatskoga sabora akademik Željko Reiner imao kod ratifikacije spomenute Konvencije, vodstvo Hrvatske magistralne delegacije Svetoga groba jeruzalemskoga obratilo se vrhovnoj upravi Viteškoga reda Svetoga groba jeruzalemskoga u Rimu tražeći naputke za daljnje postupanje”.

IKA

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati