Connect with us

Kronika

‘Dalmatinac sam! Ne idem u Beograd niti da mi daju sve što imaju’

Objavljeno

-

‘Ne idem u Beogad pjevati da mi daju ne sto milijuna, ni da mi daju sve što oni uopće imaju jer ja sam Dalmatinac’, kazao je u svojem stilu Mišo.

IMG_2544Prošlog vikenda Mate Mišo Kovač održao je koncert u Splitu, a Spaladium Arena bila je puna njegovih obožavatelja. Kralj domaće glazbe raširio je ruke bacivši publiku u delirij. U razgovoru za RTL Exkluziv komentirao je kako, premda prodaje ulaznice brže nego druge domaće zvijezde, ne planira svoje nastupe proširiti na Srbiju, kao što su to učinile Tereza Kesovija i Doris Dragović. ‘Ne idem u Beogad pjevati da mi daju ne sto milijuna, ni da mi daju sve što oni uopće imaju jer ja sam Dalmatinac’, kazao je u svojem stilu Mišo.

Dakako, prisjetio se i kako je stekao svoju slavu, a za to mu nisu kako je rekao trebali mediji kao nekim drugim zvjezdama današnjice. Mišu je inače za njegov rođendan transparentom pozdravila splitska Torcida, a on im je poručio:

‘Ja tražim od te Torcide nešto što nitko od njih ne uspijeva, a to je da se ne tuče sa BBB. Jer oni su u Zagrebu i imaju pravo navijati za svoj klub!’

Osim njega, na pozornici je zapjevala i kći Ivana Kovač.

Iva Međugorac/dnevno

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari