Connect with us

Hrvatska

Dalmatinci pripremaju blagdanski riblji meni za Siščane i Petrinjce

Objavljeno

on

U znak solidarnosti sa stradalima u potresu, na Veliki petak, 2. travnja, 22 ugostitelja, članova Obrtničke komore Splitsko dalmatinske županije, pripremat će blagdanske riblje obroke za građane u Sisku i Petrinji.

To je rezultat obrtničke solidarnosti i dugogodišnjeg prijateljstva dvije obrtničke komore i udruženja obrtnika.

Već u prvim danima iza razornog potresa, članovi Obrtničke komore Splitsko- dalmatinske županije pohrlili su u pomoć – ne samo svojim kolegama obrtnicima, već i drugim stradalim građanima. Volontirali su rame uz rame s lokalnim obrtnicima i pomagali u hitnim sanacijama posljedica potresa te kuhali za potrebite u suradnji s Udruženjem obrtnika Sisak.

Svjesni i dalje teškog stanja, a u želji da daju dodatan doprinos, dalmatinski su obrtnici organizirali humanitarnu akciju uoči velikog vjerskog blagdana.

U Sisku će se blagdanski obrok pripremati na platou uz zgradu Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije, u prolazu Grame, a u Petrinji u Kontejnerskom naselju Sajmište.

Kako najavljuju gosti iz Dalmacije, ukupno će građanima biti podijeljeno oko 3000 porcija ribljeg menija s početkom podjele od 12 sati. (Hina)

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari