Pratite nas

Komentar

Damir Krstičević: Ključ naše pobjede su ljudi, hrabri hrvatski branitelji!

Objavljeno

na

Dragi prijatelji i suborci,

Čestitam Vam 25-u godisnjicu oslobodenja Juga!

U našem prekrasnom Dubrovniku ponovno sam se prisjetio naše snage i zajedništva koje smo imali te 1992-e pod odličnim vodstvom prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana i zapovjednika južnog bojišta generala Janka Bobetka bez kojih ova velika pobjeda ne bi bila moguća.

Ključ naše pobjede su ljudi, hrabri hrvatski branitelji!

Kroz operacije oslobađanja juga, na kršu, na kamen, izgradili smo pobjednički karakter Hrvatske vojske i pokazali smo i dokazali da je Hrvatski vojnik pobjednik!

Upravo u Dubrovniku izrazavam veliku zahvalu
još jednoj posebnoj osobi, jednom od zaslužnih što smo danas ovdje.

Zapovjedniče obrane Dubrovnika, zamjeniče zapovjednika južnog bojišta – generale Nojko Marinović hvala vam na vodstvu!

25. obljetnica deblokade Dubrovnika i oslobađanja juga Hrvatske

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Marijana Petir: Beljak je stvarno sramota hrvatske politike

Objavljeno

na

Objavio

“Krešo Beljak je stvarno sramota hrvatske politike. Pa tko je on da propitkuje nečije porijeklo, nacionalne osjećaje i vjersku pripadnost?! Taj devastator HSS-a, konvertit i širitelj govora mržnje ne bi trebao imati pristup javnom prostoru jer ga zagađuje”, poručila je europarlamentarka i bivša HSS-ovka Marijana Petir osvrnuvši se na Beljakove salve uvreda upućene dr. sc. Zlatku Hasanbegoviću.

 

 

Beljak: ‘Hasanbegović je uz Kusturicu jedan od važnijih izdajnika bošnjačkog naroda’

 

 

 

Dvostruki igrač Krešo Beljak

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Jandroković: Nema rekonstrukcije Vlade zbog kluba M. Bandića

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković u nedjelju je odbacio nagađanja o rekonstrukciji Vlade zbog jačanja saborskog kluba Milana Bandića.

Uoči unošenja Betlehemskog svjetla u zagrebačku katedralu novinari su Jandrokovića pitali za komentar informacija o mogućoj rekonstrukciji Vlade jer Milanu Bandiću sada nedostaje još samo jedan zastupnik u klubu da bi mogao formirati saborsku većinu s HDZ-om, a bez HNS-a.

“To je jedna od onih informacija koju je netko plasirao, potpuno je netočna, ona je ustvari bez veze”, rekao je Jandroković o mogućnosti rekonstrukcije Vlade zbog jačanja Bandićeva kluba nakon najnovijeg prelaska saborske zastupnice Ane Komparić Devčić iz SDP-a u Stranku rada i solidarnosti.

Upitan za aferu sms, Jandroković je ustvrdio da ona nije naštetila stranci, ali se aferu mora raščistiti.

“Ništa nam nije naštetilo, HDZ je najjača politička stranka. Međutim ta se afera mora raščistiti do kraja i moramo znati što je točno bilo, a nakon toga ćemo dati svoj politički stav i procijeniti postoji li odgovornost onih koji se tu spominju”, rekao je Jandroković upitan za aferu koja bi trebala biti teme i sutrašnje sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost.

(Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Poduprite naš rad


Donacijom podržite Kamenjar.com! Hvala!Komentari