Connect with us

Politika

Damir Krstičević: Moj dobri prijatelj Andrej Plenković bit će premijer i iduće 4 godine!

Objavljeno

on

Predsjednik Vlade i HDZ-a još će puno toga dobrog napraviti za Domovinu. Na nadolazećim izborima ima moju apsolutnu potporu! Izvrsno smo surađivali, puno je pomogao na području obrane i sigurnosti i u razvoju i modernizaciji Hrvatske vojske. Zahvaljujući njemu, HV je danas daleko jači nego što je to bila 2015. godine! – poručio je za Večernji list Damir Krstičević, demantirajući podvale nekih medija o „burnom razlazu s Plenkovićem“.

Plenković ima moju apsolutnu potporu!

Bivši potpredsnik Vlade RH i ministar obrane Krstičević za Večernji list najodlučnije je zanijekao bilo kakav sukob s predsjednikom Vlade i HDZ-a.

Andrej Plenković moj je dobar prijatelj, izvrsno smo surađivali dok sam bio potpredsjednik Vlade i ministar obrane. U potpunosti je ispunio sva moja očekivanja. Puno mi je pomogao na području obrane i sigurnosti, odnosno u razvoju i modernizaciji Hrvatske vojske. Zahvaljujući njemu naša je vojska danas daleko jača nego što je to bila 2015. godine! – naglasio je Krstičević, dodajući da premijer ima njegovu apsolutnu potporu na predstojećim parlamentarnim izborima.

Pravi smjer države i zaštita nacionalnih interesa

Izrazio je uvjerenje da će predsjednik Plenković i nakon izbora biti na čelu hrvatske Vlade:

Dosadašnjim radom dokazao je da vodi državu u pravom smjeru štiteći hrvatske nacionalne interese. Njegove ljudske vrijednosti, vrline i intelektualne sposobnosti jamstvo su da će znati odgovoriti na sve izazove koji su pred nama. Čvrsto sam uvjeren da će još puno toga dobroga napraviti za Domovinu.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari