Connect with us

Najave

Dan otvorenih vrata HDZ-a Osječko-baranjske županje

Objavljeno

on

HDZ-a Osječko-baranjske županije poziva na „Dan otvorenih vrata HDZ-a Osječko-baranjske županije“ koji će se održati 05. studenog 2016. godine u prostorijama HDZ-a u Osijeku, na adresi Lučki prilaz 2/2 od 9:00 do 13:00 sati.

„Dan otvorenih vrata HDZ-a Osječko-baranjske županije“ održat će se prvi put, a s ciljem približavanja rada najveće političke stranke u Hrvatskoj široj javnosti.

Posjetitelji će imati priliku obići urede, vidjeti prezentacije ustroja i rada stranke, osobito osječko-baranjske podružnice, te do sada ne objavljene video materijale iz kampanje za prijevremene parlamentarne izbora 2016. godine.

U 11:00 sati posjetitelje i medije će kratko pozdraviti  predsjednik osječko-baranjskog HDZ-a i saborski zastupnik Ivan Anušić, te predsjednik gradskog odbora HDZ-a Osijek i saborski zastupnik Vlatko Kopić, nakon čega će im biti na raspolaganju za druženje i sva pitanja vezana uz rad stranke.

Predstavit će se i županijska  organizacija HDZ-a, Klub utemeljitelja HDZ-a “Dr. Franjo Tuđman”, Zajednica žena “Katarina Zrinski”, Zajednica branitelja “Gojko Šušak”, Akademska zajednica “Dr. Ante Starčević”,  Zajednica poduzetnika i obrtnika, te Mladež HDZ-a OBŽ.

Cilj ove manifestacije je približiti rad Hrvatske demokratske zajednice građanima, te pozvati ih da se uključe u aktivno kreiranje budućeg političkog i gospodarskog života u našoj županiji. Ovim putem pozivamo i sve one koji već sudjeluju u političkom životu Osječko-baranjske županije da ostavimo po strani sve dosadašnje podjele i zajedničkim snagama prionemo na rad za bolju budućnost svih nas.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR