Connect with us

Vijesti

Danas odluka o prekinutoj utakmici Srbija – Albanija

Objavljeno

-

UEFA će tijekom dana donijeti odluku o prekinutoj kvalifikacijskoj utakmici u Beogradu.

Napokon ćemo saznati što će biti s prekinutom utakmicom u Beogradu. UEFA će danas donijeti sud, ali treba naglasiti kako ovo neće biti odluka o eventualnim kaznama za srpski i albanski nogometni savez.

Četiri su moguća scenarija za rasplet utakmice. Pobjednik s rezultatom 3:0 može biti Srbija ili Albanija, ovisno koga će UEFA okriviti za neodigravanje utakmice. Može se ponoviti utakmica u Beogradu bez gledatelja, a može se utakmica odigrati na neutralnom terenu također bez gledatelja, jer bilo bi suludo da se dopusti navijačima dolazak na tu utakmicu.

IZ UEFA-e su curile informacije kako će upravo ovaj zadnji scenarij biti konačno rješenje. Ukoliko se utakmica registrira u korist jedne reprezentacije, to će biti jasan znak kako će ona druga dobiti drastičnu kaznu o kojoj će se odlučivati vjerojatno sljedećeg mjeseca.

Podsjetimo, UEFA krivi Albance zbog ekstremističke zastave i akcije s dronom te odbijanje nastavljanja utakmice. No, nakon nekoliko fizičkih napada huligana na nogometaše, tko im može zamjeriti. Srbija se pak tereti za lošu organizaciju, bacanje raznih predmeta, korištenje lasera te upad gledatelja na teren i napad na nogometaše.

gol.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari