Connect with us

Šport

Danski izbornik: Ovo je bilo smiješno! Ništa nam nisu sudili, a s druge strane Hrvaticama sve

Objavljeno

on

Danski izbornik Jesper Jensen, nažalost, nije ostao gospodin niti nakon utakmice.

Najprije je Hrvatsku u najavi podcijenio, kazao da naše rukometašice objeručke prihvaća kao suparnice u nadmetanju za broncu, a sada je za poraz svojih izabranica optužio sutkinje. I pritom doista nije birao riječi.

Žao mi je zbog svega, mučno mi je u želucu. Igrali smo tako dobro cijeli turnir i teško nam je prihvatiti da smo na kraju ostali bez ičega. Čestitam Hrvatskoj i njenom izborniku na sjajnom poslu s igračicama koje su imali. Imam osjećaj da bismo pobijedili da smo odigrali utakmicu na našoj najvišoj razini, ali to nije bio slučaj. Možda nismo mentalno bili pripremljeni na ulogu favorita – rekao je Jensen.

Osvrnuo se i na suce:

– Ovo je bilo smiješno! Ništa nam nisu sudili, a s druge strane Hrvaticama sve. Ovo je izgledalo kao da smo igrali na Balkanu prije dvadeset godina, kada ste unaprijed znali da ćete biti prevareni. – rekao je Jensen koji je konstantno prigovarao za zapisničkim stolom:

– Sutkinje su stalno vršile veliki pritisak na nas, sve je to podsjećalo na nešto otprije 20 godina, kada su sutkinje i igračice trčale okolo i razgovarale balkanskim jezicima.

Šoštarić: Osvojili smo medalju jer su nas podcjenjivali

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari