Connect with us

Komentar

Đapić – Evo zašto sam podržao kandidaturu Ivana Anušića

Objavljeno

on

Razgovor Ivana Anušića za N1 jasno pokazuje zašto sam bez imalo zadrške podržao njegovu kandidaturu za župana OBŽ i napravio koaliciju za lokalne izbore i za grad Osijek! Britko, jasno i bez imalo krzmanja očitovanje o nezadovoljstvu koalicijom, a posebno ponašanjem SDSS i Pupovca govori o kakvom je snažnom karakteru riječ!

Ivan Anušić ne kalkulira kad su u pitanju nacionalni interesi i očuvanje hrvatskog ponosa! Hrvatski branitelj, koji je kao golobradi mladić prošao sva ratišta po Hrvatskoj i BiH, koji je izgubio i rođenog brata, hrvatsko dragovoljca, zna što je iskonsko hrvatstvo i nikad ga neće zanijekati!

Kada sam odlučio apsolutno podržati Ivana Anušića za župana, glavni razlog nije bila njegova uspješnost u vođenju županije u tekućem mandatu koje je bilo izvanredno, već prije svega zato što je istoku Hrvatske potreban ovakav naconalni fajter, koji poštiva potrebe svoje stranke, ali političar koji poznaje srce i dušu Slavonije i Baranje!

Svaki iole racionalni domoljub na istoku Hrvatske ima čast i mogućnost podržati svojim glasom ovakovog čovjeka!

Ne propustimo priliku da Ivan Anušić bude izabran u prvom krugu predstojećih lokalnih izbora, sa najvećim brojem glasova u Hrvatskoj! To će biti poruka nacionalnoj Hrvatskoj, to će biti poruka i njegovoj stranci, to će biti i poruka Pupovcu i sličnima! Pokažimo svima da cijenimo svoje prave ljude, komentirao je Anto Đapić.

Koalicija Ivana Anušića, Ivana Radića (HDZ) i Nezavisne liste Ante Đapića u Osijeku!

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari