Connect with us

Reagiranja

Đapić – Lora Vidović je klasični primjerak glasnogovornika antifa u Hrvatskoj

Objavljeno

-

Notorna Lora Vidović, pučka pravobraniteljica na odlasku, još jednom je pokazala kako je ona obična ljevičarska aktivistica koja je kroz sve ove godine svojih mandata zlorabila časnu funkciju na koju ju je potvrdio Hrvatski sabor i promicala nakaradne političke ideje koje nemaju veze s obnašanjem funkcije pučkog pravobranitelja, piše Anto Đapić, predsjednik stranke Desno na Facebooku:

Ona je klasični primjerak glasnogovornika antifa u Hrvatskoj koja je koristila svaku mogućnost vrijeđanja osjećaja nacionalne Hrvatske, kao i institucije hrvatske države.

Ne samo sto joj je crvena krpa pozdrav “Za dom spremni”, Marko Perkovic Thompson i Čavoglave, njezine izjave protiv hrvatske policije zbog odgovornog i ozbiljnog čuvanja hrvatskih granica od nezakonitog upada imigranata u Hrvarsku ostat će trajni primjer kako se vlast može osramotiti jer ju nije razriješila odmah nakon takvih izjava pred europskom javnošću.

Podsjećam hrvatsku javnost, poglavito tzv. desnu, nacionalnu, kako je “ikona” konzervativne Hrvatske, europarlamentarka Ruža Tomašić, podržala kandidature te i takve osobe za europskog ombudsmana. Sapienti sat.

Naposlijetku, sramota je i ljaga na ovoj hrvatskoj vlasti sto je Lora Vidović dočekala kraj mandata na ovoj časnoj funkciji jer se i na ovom primjeru pokazalo koliko je tzv. politička korektnost pogubno štetna u situacijama kada državni dužnosnici miješaju svoje političke svjetonazore s nacionalnim interesima.

Nadamo se kako će iz ove blamaže hrvatska vlast izvući pouku i ubuduće voditi računa pri izboru novog pučkog pravobranitelja, komentirao je Anto Đapić.

Pučka pravobraniteljica Lora Vidović: Zabranite ‘ZDS’

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari