Connect with us

Komentar

Đapić Milanoviću: Kakve veze ima činjenica da je Ivo Stier unuk ustaškog pukovnika?

Objavljeno

-

Ilustracija/Hina

Nisam pristalica ad hoc pisanja statusa, jer kada je čovjek “vruć”onda zna reagirati načinom koji zna biti neprimjeren, ali jednu rečenicu predsjednika Milanovića izrečenu u Vukovaru, moram prokomentirati, piše Anto Đapić.

Gosp. Milanović je polemizirajući sa hrvatskom Vladom oko veleposlaničkih imenovanja ne trepnuvši kazao kako je “deda Ive Stiera – ratni zločinac!!!! Halo, predsjedniče! Šta je to???

Temeljem koje presude, akta, odluke hrvatskih ili međunarodnih sudova tako šta izjavljujete!?? Pukovnik Stier, djed aktualnog saborskog zastupnika Ive Štira bio je visoki časnik Hrvatskih oružanih snaga NDH, kao i tisuće hrvatskih vojnika koji su se borili za svoj dom!

Jesu li za vas ( čini se da jesu) svi vojnici NDH ratni zločinci???? Ako po vama jesu, je li onda i jedan vaš djed kojega ste spominjali da je bio u ustašama ili domobranima, također ratni zločinac?

Pa čovječe, čak ni Njemačka koja je rodočelnik nacizma i svega što je uz to išlo ima respekta prema svojim vojnicima i časnicima iz toga razdoblja, a vi?

Konačno, kakve veze ima i činjenica da je Ivo Stier unuk ustaškog pukovnika? Predsjednik Tuđman okupio je hrvatski narod jer je pozvao na slogu djece ustaša i partizana! Opustite se predsjedniče!

Predsjednik bi trebao predstavljati narod, odmjereni i uravnoteženo, čak i ako je osobno neraspoložen ili ljut! Sa tako visoke pozicije, ne smiju se vrijeđati ljudi, bilo živi, bili pokojni, napisao je Đapić.

Zoran Milanović prozvao Gordana Grlića Radmana za licemjerje

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari