Connect with us

Komentar

Đapić: Naša budućnost nikada ne smije biti u simbolici stisnute pesti na krvavoj boji!

Objavljeno

-

Foto: Hina

Prošla je i subota, 17. veljače i održan predizborni skup antife pod nazivom DOSTA JE! Koliko god netko smatrao kako je taj skup ad hoc nastao zbog izbora Ivana Turudića, jasno je kako se radi o brižljivo planiranoj akciji političke platforme koja duboko zadire u princip legitimiteta, želeći pretvoriti Hrvatsku u “slučajnu državu” kako ju “okrstio” njihov vođa i motivator Zoran Milanović!

Izljevi mržnje prema Franji Tuđmanu od kojih se nitko od zajapurenih i ekstatičnih govornika nije ogradio govori u prilog ove tvrdnje! Svako potcjenjivanje ovih poruka može biti iznimno opasno!

Ta mržnja prema Franji Tuđmanu jasna je refleksija na njegovu čuvenu izjavu kako u Hrvatskoj postoji 20ak posto onih koji Hrvatski ne vole, u biti je mrze! Žestokim napadom na Tuđmana, jasno je kako se napada njegovo djelo, a to je država Hrvatska.

Urlanje na Markovom trgu i poruke mržnje mogu kod neupućenih stvoriti dojam kako takva “politika” nema šanse na uspjeh, a u tome i jest ozbiljna politička klopka! Eventualno ignoriranje i ismijavanje ove kampanje može postati jako opasno! Naravno, nacionalna Hrvatska ih se ne boji i ne treba, ali se svi ovi procesi koji pokušavaju urušiti dosada postojeću demokratsku razinu poštivanja načela legitimiteta parlamentarne većine mogu dovesti i do ozbiljnijih nereda i kaosa!

Tko je mogao pomisliti kako će antife aktivisti u Zagrebu i Splitu doći na vlast! Iznimno je važno za nacionalnu Hrvatsku ne podcijeniti trenutnu situaciju! Dapače! Najave revolucionarnog prava koje bi “govornici” sa Markovih trga uvodili, uhićivali, zabranjivali, proganjali treba shvatiti ozbiljno! Jako ozbiljno!

Sav antihrvatski ološ ispuzao je ispod “kamenja” nakon 20ak godina smatrajući kako je došlo njihovo vrijeme! Na predstojećim parlamentarnim izborima mora ih se vratiti natrag u jazbine iz kojih su ispuzali koristeći našu ležernost i konformizam i naravno anomalije u društvu!

Hrvatska mora ići naprijed, razvijati se, ispravljati pogreške, ali naša budućnost nikada ne smije biti u simbolici stisnute pesti na krvavoj boji!

Ante Đapić/facebook

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari