Connect with us

Komentar

Đapić: Ovakvo vrijeđanje nije zabilježeno u obnovljenoj Hrvatskoj

Objavljeno

-

Isječak/Youtube

Jučerašnji blagdan Uskrsa poklopio se na isti dan od prije 33godine kada je na najveći katolički blagdan 1991.g. poginuo prvi hrvatski branitelj, hrvatski mladi policajac Josip Jović!

Pogibija prvog hrvatskog redarstvenika u borbi sa četničkim agresorom posebno je teško pogodila cijeli hrvatski narod jer je prva žrtva Domovinskog rata ugradila svoj život u temelje Domovine upravo na dan kada katolici slave pobjedu života nad smrću. Upravo zbog činjenice kako je “KRVAVI USKRS” duboko utkan u svijest domoljubne Hrvatske, nestvarno su izgledala jučerašnja izvješća sa obilježavanja godišnjice pogibije Josipa Jovića na Plitvicama, odnosno, bit ću konkretan, govorim o ponašanje Zorana Milanovića i nekoliko njegovih satelita koji su nebitni za ovo što želim kazati!

Količina ega, taštine, bezobrazluka koju Zoran Milanović pokazuje na svetom mjestu jučer je uistinu za svaku osudu! Jučerašnje ponašanje Zorana Milanovića koji nije sudjelovao ni na koji način u obrani Hrvatske samo govori koliko on ne cijeni, ne poštuje Domovinski rat i kako svi njegovi trikovi, kupovina nekih branitelja odličjima koje dijeli šakom i kapom služi samo ne bi li kupio poneki glas u toj populaciji koju inače smatra “sirotinjom” i na koju je slao policiju prigodom mirnog prosvjeda na Markovom trgu dok je bio predsjednik vlade!

Vrhunac drskosti jučer bio je njegov medijski obračun sa generalom Josipom Lucićem, inače zapovjednikom akcije na Plitvicama na jučerašnji dan 1991.g. Ovakvo vrijeđanje nije zabilježeno u obnovljenoj Hrvatskoj( a svašta smo prošli) i ono upozorava što znače RIJEKE PRAVDE! RIJEKE PRAVDE na čelu sa Milanovićem obračunavale bi sa ljudima poput generala Josipa Lucića koji su obranili hrvatsku državu dok je Milanović prodavao usisivače i kasnije preko političkih veza gradio karijeru u Briselu!

Čovjek koji pokušava osloboditi Perkovića i Mustača drugačije ni ne može funkcionirati! Njegovo ponašanje u Plitvicama, nastavak je ponašanja iz Okučana 2021.g. sa proslave Bljeska kada je zbog oznaka HOSa napustio svečanost tijekom intoniranja nacionalne himne! Svi koji ga podupiru u ovoj raboti, a sebe smatraju nekakvim hrvatskim domoljubima, obične su budale, komentirao je Anto Đapić na Facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari