Connect with us

Komentar

Đapić: Politika sukoba i inata rizična je i u svojoj naravi nije domoljubna

Objavljeno

-

Ilustracija/isječak

Izjave koje su davali predstavnici “stožera za obranu sela”, posebice “žestokog” Pokrovca, potpuno su očekivane i nisu neko iznenađenje, piše Anto Đapić.

Sav taj igrokaz, dolaska u Zagreb, treba mirno analizirati i upozoriti javnost o čemu se radi! Kao prvo, radi se o nevelikoj, ali vrlo glasnoj i agresivnoj grupaciji koja je došla sa stavom zaoštravanja odnosa, nepoštivanja institucija i zakona! Tražiti od vlade kršenje zakona i ugrožavanje zdravlja nacije, a istodobno spremno uzimati svaku vrstu novčane naknade ili poticaja od strane iste te vlade jest nekorektno i politikantski, kao što su i prijetnje blokadama cesta! Kome oni u stvari prijete? Hrvatskom gospodarstvu, omogućuju širenje bolesti i konačno prijete hrvatskim građanima!

Jedini izlaz je poštivanje zakona, provođenje mjera, malo strpljenja, a puno manje politikanstva i manipulacije sa empatijom koju dio građana ima prema Slavoniji! Politika sukoba i inata rizična je i u svojoj naravi nije domoljubna bez obzira koliko hrvatskih zastava stavili prosvjednici na svoje moderne i skupe traktore koji su također u dobroj mjeri nabavljeni podrškom i poticajima onih koje se želi prikazati kao uništavatelje hrvatskog sela!

Nadam se da najveći dio ljudi koji žive od teškog rada u poljoprivredi i kojima treba suradnja sa matičnim ministarstvom ne će prihvatiti zov sukoba i nereda, napisao je Anto Đapić na facebooku.

Završen sastanak u Ministarstvu poljoprivrede, predstavnici prosvjednika nezadovoljni

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas