Connect with us

Magazin

Đapić raskrinkao predsjednika Milanovića

Objavljeno

-

Još jednom možemo pratiti i analizirati žestoku polemiku Đapić vs Flauder u emisiji OS TV- VIP TRETMAN, a neizostavna i užarena dnevno politička tema svakako je predsjednik Zoran Milanović i njegovo protivljenje paketu pomoći Ukrajini uključujući i vojnu pomoć?

Treba li Republika Hrvatska sa svojim iskustvima iz Domovinskog rata, Oluje i konačno mirne reintegracije biti vjerodostojan dio politika međunarodne zajednice u osudi Putinove agresije i pomoći Ukrajini, ili samo nijemi promatrač po naputcima predsjednika Milanovića? Hoće li se oporba u Hrvatskom saboru prikloniti Milanoviću i skrivati se iza ustavnih začkoljica, ili će štiteći međunarodni ugled Republike Hrvatske dvotrećinskom većinom stati uz konzistentne politike Banskih dvora?

Je su li Milanovićeve ambicije još jedan mandat na Pantovčaku, ili se kao deklarirani lider oporbe želi vidjeti u ulozi budućeg predsjednika Vlade Republike Hrvatske? Ima li dokaza, ili indicija da je predsjednik Milanović „ruski igrač“? Sve to možete pratiti u živoj polemici između dva respektabilna aktera s različitih političkih i svjetonazorskih pozicija.

Kazimir Mikašek-Kazo

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari