Connect with us

Komentar

Đapić: Snaga pravaštva ne može nestati!

Objavljeno

-

Na današnji dan 1861.g.pod svodovima HRVATSKOG DRŽAVNOG SABORA dr. ANTE STARČEVIĆ utemeljio je HRVATSKU STRANKU PRAVA i pokrenio proces izgradnje modernog programa utemeljenog na hrvatskom državnom pravu, pretvarajući stare listine i ugovore i dogovore u moćno političko oružje hrvatskog naroda kako bi se stvorili temelji moderne hrvatske nacije, integrirale hrvatske povijesne zemlje i stvorili uvjeti za izgradnju neovisne hrvatske države!

Uloga HRVATSKE STRANKE PRAVA u životu našeg naroda, ogromna je! Unatoč brojnim turbulencijama, posrtanjima u odlučujućim danima stvaranja i obrane Hrvatske, obnovljena HSP devedesetih godina tijekom Domovinskog rata ispisala je svojim postrojbama HOSa najblistavije stranice svoje duge povijesti ugrađujući u temelje hrvatske države ogroman doprinos!

Snaga pravaštva ne može nestati! Ono se samo mora vratiti svojim korijenima, jer je to potreba i imperativ u današnjim vremenima, kako bi hrvatska politika opet dobila malo soli jer puno stvari i pojava su postale bljutave i nemaju nikakove veze sa našim temeljnim vrijednostima! SRETAN ROĐENDAN HRVATSKOJ STRANCI PRAVA

Ante Đapić / facebook

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari