Connect with us

Komentar

Đapić: Standardna bizantinska podvala!

Objavljeno

-

Foto: Hina

Prema pisanju medija, kako ovih u Hrvatskoj, isto tako i u Srbiji najavljuje se dolazak Vučićevog ministra vanjskih poslova Ivice Dačića na domjenak Pupovčevog SNVa na pravoslavni Božić u Zagreb kako bi prema Vučićevim riječima “malo otoplili odnose sa Hrvatskom”, a za koordinatore akcije Vučić je odredio Milorada Pupovca i ministra iz svoje vlade Tomislava Žigmanova!

Standardna bizantinska podvala! Dobro se zna tko je odgovoran za “zaleđene odnose” Hrvatske i Srbije i oni se nikako ne mogu početi “otapati” dolaskom Dačića u Zagreb!

Dernek SNV već je godinama folklorni svetosavski događaj u Zagrebu i zasigurno nije mjesto gdje bi trebali otpočeti ozbiljni razgovori Hrvatske i Srbije o brojnim otvorenim pitanjima! Važno je napomenuti da Srbija ima “zaleđene” odnose sa EU i da Hrvatska nikako ne bi smjela biti ta koja će popravljati poziciju Srbije u odnosima NATOa i EU!

Bilo kakvi razgovori sa Srbijom nakon svega što su uradili prema Hrvatskoj u samo posljednje dvije godine morali bi biti vrlo dobro pripremljeni i konkretni! Upravo zato, najdobronamjernije upozoravam predsjednika Vlade gosp. Andreja Plenkovića kako ne bi bilo dobro da se pojavi na SNVom domjenku ukoliko bi na njemu bio Dačić!

To bi bacilo u sjenu velike uspjehe koje je vlada ostvarila ulaskom u Novu godinu i s jedne strane učinila bi bez potrebe Srbiji ogromnu uslugu, a sebi otvorila bokove i omogućila napade brojnih neprijatelja!

Ukoliko Dačić dolazi, dovoljno je da izaslanica vlade bude potpredsjednica Anja Šimpraga! Moj je stav da Andreju Plenkovića u ovom trenutku nije mjesto biti zajedno sa Ivicom Dačić! Beogradska čaršija lukava je i bizantinska, ali nismo niti mi toliko naivni i bez iskustva!

Anto Đapić/facebook

Dačić: Vučić je tražio da ‘malo odledimo’ odnose s Hrvatskom

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari

Oglas