Connect with us

Komentar

Daran Bašić facebook prijateljima i prijateljima portala Hrvatsko nebo

Objavljeno

on

Dvojite li u pravičnost Haaškog sudišta i je li general Slobodan Praljak nepravedno osuđen? Jeste li protiv Istanbulske konvencije? Jeste li za lustraciju ? Je li Vam obitelj temelj opstanka jednoga naroda? Jeste li  protiv Jokićeva kurikula? Je li za Vas Domovinski rat obrambeni rat a ne građanski rat ili “zločinački pothvat ” sintagma skrojena i postavljena tako da se može progoniti hrvatski narod  koji je želio suverenost i sva prava na svom ozemlju u svojoj državi.

Jeste li za jednakopravnost Hrvata u BiH kao konstitutivnog naroda? Jeste li za kažnjavanje zločina nad Hrvatima kako onih  u poraću tako i onih u Domovinskom ratu? Jeste li branitelj ? Jeste li  vjernik?

Jeste li protiv suludog rasipanja novaca iz proračuna na raznorazne NVO koje vode rat protiv svega hrvatskog, zagovaraju rodnu ideologiju ni pedofilija im nije strana,Domovinski rat im je građanski rat  Crkvu i vjeru bi “zbrisali ” .

Jeste li protiv financiranja  filmova iz proračuna koji Hrvate prikazuju kao genocidne i zločince, HV, HVO i ,HOS ne kao legitimne postrojbe koje su branile narod no kao   kao “horde  palikuća,pljačkaša i zločinaca”

Jeste li protiv financiranja Frljićevih predstava, knjiga kojekakvih kvazi pisaca .

Jeste li protiv ovakve uređivačke politike HRT na kojoj Vam se Stanković (i ne samo on )  izruguje svake nedjelje u 2, na kojoj su stalni gosti kvazi povjesničari poput Tvrtka Jakovine, podobni “politički analitičari “.

Ako jeste onda ste kao i Daran Bašić vlasnik i urednik ovoga portala. Ako jeste onda ste i meta raznoraznih “antifa”, NVO, “boraca za slobodu govora”, zagovornika rodne ideologije.

Sezona lova na Hrvate je otvorena kulminirala je sramnom presudom Haaškog sudišta i ispijanjem otrova  general pukovnika Slobodana Praljka .

Na stranu progonitelja stao je i FB. Brišu se profili svaka Vaša slika potencijalno krši standarde, svaki Vaš upis je “govor mržnje”. Brišu se i FB stranice čitave i s nekoliko tisuća stalnih pratitelja  a ostajete bez ikakova pojašnjenja, mogućnosti žalbe.

Ima li izlaza ?

Dok je portala ja izlaza imam a možete ga imati i Vi  dovoljno je da se registrirate na Disqus i komentirate,nitko Vas ne će   brisati. Brisat ćemo mi ono što nama ne bude odgovaralo .A ne oni. Ne NVO, “antife ” zagovornici rodne ideologije .

Upute za registriranje na  disqus imate ovdje jednom kada se registrirate možete s istim profilom pristupiti i na ostale portale, Kamenjar.com, HKV, Dragovoljac.com, Braniteljski portal i još niz portala.

Lijepi Vam pozdrav i blagoslov poštovani prijatelji na portalu Hrvatsko nebo ali uvjeren sam i na Kamenjar.com, HKV,Dragovoljac.com, Braniteljski portal uvijek ste dobro došli.

Tu vas neće progoniti, neće Vam skidati upise samo poradi toga jer ste Hrvati!

Daran Bašić/Hrvatsko nebo

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari