Connect with us

Istaknuto

Davor Domazet Lošo: Tko s vragom tikve sadi, o glavu mu se razbijaju

Objavljeno

-

Admiral Davor Domazet Lošo komentirao je napad pripadnika Ravnogorskog četničkog pokreta na ekipu N1 u mjestu Draževina kod Višegrada.

[ad id=”93788″]

Uredničko vijeće N1 osudilo je napad na njihovu ekipu reporterke Adise Ibrahimović i snimatelja Alena Skorupana iz centra Sarajevo te naglasilo da napad doživljavaju kao najdirektniji atak na slobodu medija, no na ovaj fizički napad nikad nisu reagirali GONG, Zoran Pusić, čelnica Dokumente Vesna Teršelić ni predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac.

“Oni su zaduženi da maltretiraju Hrvatsku i javnost, oni su vučji čopor. Njih nije briga, zanima ih samo kako će u Hrvatskoj iskaljivati mržnju na Hrvate”, rekao je admiral.

“Drugo, N1 je supstitut nekadašnjeg Yutela, televizija zapadnog Balkana. Oni su zaduženi da u Hrvatskoj dalje zagađuju hrvatski medijski prostor”, naglasio je.

Nastavio je analizom događaja u kojoj GONG, Pusića, Teršelić i Pupovca naziva ‘drugim vučjim čoporom’.

“Što im se sad dogodilo? Otišli su u Višegrad pa su ih četnici malo udarili po prstima. Jedan vučji čopor traži drugi vučji čopor da im pomogne. U ovom slučaju pokazuje se svaka tragedija hrvatske medijske scene u kojem jedan vučji čopor, N1 zadužen za Yutel u sentimentalnom smislu i udružbeni čopor koji ne može smisliti Hrvatsku”, komentirao je admiral.

Osvrnuo se na primjedbu uredničkog vijeća N1 da napad doživljavaju kao najdirektniji atak na slobodu medija.

“Prvi čopor dolazi u Višegrad gdje su dobili po prstima, oni (GONG, Pusić, Teršelić i Pupovac) neće reagirati. Nisu zaduženi za četnički pokret i napad. Sloboda medija je neozbiljna floskula. Sloboda je da iznosiš istinu, oni su cijelo vrijeme radili protiv Hrvatske i Domovinskog rata. Nije iznenađujuće što se dogodilo, tako je trebalo biti. O tome kaže i poznata: ‘Tko s vragom tikve sadi, o glavu mu se razbijaju’. I jedni i drugi rade protiv Hrvatske države”, zaključio je admiral Lošo u razgovoru za direktno.hr

[ad id=”93788″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari