Connect with us

Komentar

Davor Filipović: Klisović je frustriran Tomaševićevim preuzimanjem birača ljevice

Objavljeno

on

HDZ-ov kandidat za zagrebačkog Davor Filipović ocijenio je kako “pokušaj spina” SDP-ova kandidata Joška Klisovića pokazuje da su SDP i on “toliko frustrirani Tomaševićevim preuzimanjem birača ljevice da više ne znaju što učiniti kako bi privukli pozornost”.

“Čitam maloprije ovaj pokušaj spina kolege Klisovića. Naime, Andrej Plenković večeras je izrazio čudenje što se Klisović i u ovakvim okolnostima ‘pere’ od pokojnog gradonačelnika Milana Bandića, tvrdeći da ga ne poznaje, a isti taj Milan Bandić došao je na mjesto gradonačelnika iz SDP-a i na funkciji je bio preko 20 godina. To nam pokazuje i koliko je Klisović upućen u poznavanje gradskih tema. Istovremeno pokušava imputirati Plenkoviću bliskost pojedinih ljudi s Bandićem”, napisao je Filipović sinoć na Facebooku nakon polemike Plenkovića i Klisovića.

SDP i njegov kandidat “očito su toliko frustrirani Tomaševićevim preuzimanjem birača ljevice da više ne znaju što učiniti kako bi privukli pozornost”, ocijenio je Filipović dodavši kako to samo potvrđuje da je jedini sadržaj politike lijevih stranaka bilo rušenje Bandića.

Međutim, stjecajem novonastalih okolnosti, ta politika je već danas prošlost, a oni nemaju više što ponuditi. Građanima Zagreba danas treba novi model upravljanja gradom. To ću im i ponuditi jer čvrsto vjerujem da novim modelom upravljanja mogu pridobiti njihovo povjerenje, poručio je Filipović.

Nakon što je SDP-ov kandidat Joško Klisović rekao da osobno nije poznavao gradonačelnika Milana Bandića, Plenković je, uz ostalo, istaknuo kako je jako bizarno da se kandidira za gradonačelnika netko tko ne pozna dojučerašnjega gradonačelnika koji je na čelu Zagreba 20 godina.

Na to je pak sinoć reagirao Klisović poručivši, među ostalim, kako gradonačelnika Milana Bandića nije osobno poznavao, nije se s njim družio i poznavao ga je samo kao javnu osobu. (Hina)

Plenković o Klisoviću: Bizarno je da se kandidira netko tko nije poznavao Bandića

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari