Connect with us

Komentar

Davor Filipović o Balaševiću: ‘Ne slušam ga, a ćirilicu ne znam’

Objavljeno

on

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović gostovao je na N1 televiziji gdje je, među ostalim, komentirao i smrt Đorđa Balaševića.

HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika o Balaševiću: “Ne slušam ga, a ćirilicu ne znam”

Davor Filipović, za kojeg je Plenković rekao da je “najbolje što imaju”, komentirao je danas smrt Đorđa Balaševića.

Rekao je da Balaševića nikad nije slušao, a na novinarsko pitanje kako komentira natpis “bećarac” u Ilici, odgovorio je kako “nije vidio transparent, a i da ga je vidio ne bi znao pročitati što piše jer je na ćirilici”.

Što se tiče suradnje s Milanom Bandićem, kaže: “Bandić neće biti relevantan faktor nakon ovih izbora, a sjest ću za stol sa svima – ama baš svima – koji žele dobro našem gradu”. “Imamo čovjeka koji je nakon 20 godina rekao da su građani sami krivi za potres, školarcima da peru ruke lugom.

Zarobljenici prošlosti ne mogu voditi naš grad. Tomašević je aktivist, osobno ga poštujem. Jedno je razviti transparent, a drugo je upravljati odgovorno financijama grada Zagreba. Da sam organiziram prosvjed, nikada ga ne bih organizirao bez da zamolim Tomaševića da mi u tome pomogne. Bandić je prošlost ovoga grada, a od trenutka kada sam se kandidirao Tomašević ne spava mirno”, kritizira i kandidata stranke Možemo! Tomislava Tomaševića.

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari