Connect with us

Politika

Davor Ivo Stier: I ja bih volio da potpredsjednik Milošević dođe u Knin

Objavljeno

on

Nekoga od predstavnika svog koalicijskog partnera iz SDSS-a, volio bi u Kninu na proslavi “Oluje” vidjeti i HDZ-ov parlamentarac Davor Ivo Stier, a najviše jednog određenog.

“Bilo bi dobro da dođu, a posebno potpredsjednik Vlade. Predsjednik Vlade je to jasno rekao, rekao je to i ministar branitelja, a to isto mislim i ja, da bi bilo jako dobro da potpredsjednik iz redova srpske manjine bude u Kninu”, kazao je Stier o često spominjanom mogućem dolasku Borisa Miloševića na proslavu obljetnice.

Voditeljicu N1 zanimalo je Stierovo mišljenje, koliko se SDSS do sada “dovoljno ogradio” od politike Aleksandra Vučića. Stier je odgovorio da smatra da je na redu “razdoblje normalizacije”, dijelom čega on smatra da “ove godine i iz SDSS-a budu dolazile odgovorne izjave”.

“Radujem se ako će to biti, jer bi to bilo jako dobro za hrvatsko društvo, a onda i za odnose između Hrvatske i Srbije”, kazao je Stier, inače bivši HDZ-ov ministar vanjskih poslova.

Stier je, inače, na nedavnim parlamentarnim izborima dobio 6038 preferencijalnih glasova u svojoj izbornoj jedinici. Za naredne lokalne izbore rekao je da je “njegova ambicija predano raditi u Saboru”, ali je i dodao:

“Svaka politika je uvijek lokalna. U kontaktu s lokalnom sredinom morate biti kada vodite i europsku i nacionalnu politiku.”

 

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari