Connect with us

Hrvatska

Davor Pavuna: Ostvarimo “planetarnu Hrvatsku”

Objavljeno

on

Davor Pavuna, hrvatski fizičar i profesor sa švicarskog Instituta za tehnologiju, poslao je novu poruku, ali ovog puta, globalnom hrvatskom pučanstvu. Pozvao je svekolike Hrvate rasute po svijetu, da zajedno s maticom zemljom, ostvarimo ‘planetarnu Hrvatsku’.

Po uzoru na Židove, smatra hrvatski fizičar Davor Pavuna, Hrvati bi se trebali ujediniti na svjetskoj razini i svi bi trebali dobiti pravo glasa. Nakon toga, poručuje Pavuna putem videa kojeg je objavio na svojem Facebook profilu, “kojekakve komunjare i opstrukcije”, postale bi nebitna stvar, prenosi dnevnik.hr

“Moja poruka je jednostavna, jedini način da stvarno dobijemo suverenost i ostvarimo sve svoje snove jest da ostvarimo ono što se zove ‘planetarna Hrvatska’. Što je planetarna Hrvatska? U svih tih 35 zemalja u kojima mi Hrvati živimo na planetu, moramo ujediniti Hrvate. To imaju donekle naša subraća Židovi i onda imaju kritičnu masu”, istaknuo je Pavuna.

“Mi smo imali hrvatske kongrese i prije… nismo nikad mogli ići protiv ostataka boljševizma, jer naravno, mnogo je Hrvata ubijano zbog toga što su smatrani ustašama ili protivnicima komunizma”, dodao je.

“Danas smo svi ujedinjeni, imamo ove brze telefone, imamo internet, imamo sve moguće veze i poznanstva. ako bi ujedinili od pet do sedam milijuna Hrvata, u svim generacijama i planetarno, što je danas trivijalno kroz tehnologiju i telefoniju koje imamo, onda bismo bili jaki”, podsjeća Pavuna.

“Svi imaju pravo glasa. Nakon toga svi ostaci kojekakvih komunjara, kojekakvih opstrukcija više ne bi bili bitni. Jedino planetarna Hrvatska nam daje snagu, suverenost, samouvjerenje jedne jake nacije, kolikogod bi i tada bili samo jedan promil planeta”, naglašava.

“Ako to ne možemo ostvariti, onda se barem moramo izboriti za pravosuđe i poslati ‘ove’ koji su doveli do kriminala na sud. To možemo, u svim zemljama svijeta je bilo zločina nad Hrvatima”, kaže Pavuna.

“Treće, gospodarstvo, to ionako svi radimo. Dovodimo svoju djecu u Hrvatsku i nemojmo se nikad predavati, jer ja uvijek kažem Bog i Hrvati, a to znači za Hrvatsku do groba, a s Kristom i dalje. Eto volim vas, hvaljen Isus i Marija, Davor Pavuna iz Cavtata i volim vas sve”, zaključio je Pavuna.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR