Connect with us

Satira

De Amsterdamse coalitie presenteerde de lijst voor de verkiezingen voor het Europees Parlement

Objavljeno

-

N1

In de Cultuurfabriek van Zagreb presenteerde de Amsterdamse Coalitie van GLAS, HSS, IDS, PGS, HSU, Croatian Laborers and Democrats een lijst met kandidaten voor de verkiezingen voor het Europees Parlement op 26 mei van dit jaar.

Alle aanwezigen in de overvolle fabriek werden gepresenteerd door IDS President Boris Miletic, President van HSS Krešo Beljak en GLAS President Anka Mrak-Taritaš.

“Vandaag is de dag dat we allemaal samenkomen tegen onvermogen, onverdraagzaamheid en primitivisme”, zei IDS-president Boris Miletić in zijn inleidende toespraak.

Hij wees erop dat de Amsterdamse coalitie mensen samenbrengt die zich niet verzoenen met de situatie waarin Kroatië vandaag verkeert en mensen die zich op elk moment voorbereiden op het verheffen van hun stem tegen vrijheid, censuur en chauvinisme. “Samen vormen we een herkenbaar gezicht van gevorderd, open en ontwikkeld Kroatië”, benadrukte Mileti.

“De Europese verkiezingen zijn de eerste krachtmeting om te laten zien op welke manier we zullen doorgaan. De test laat zien of succes sterker is dan angst, of de openheid sterker is dan haat. Daarom zullen we in de komende maanden iedereen laten zien hoe het eruit ziet als het andere, open en geavanceerde Kroatië belichaamd door onze partijen “, zei de president van IDS.

HSS-president Krešo Beljak zei dat Kroatië een betere plek verdient dan het nu is, zowel binnen Europa als binnen de gehele geciviliseerde wereld.

Hij benadrukte dat Kroatië een land moet zijn dat tolerant is ten aanzien van nationale, religieuze, seksuele en andere minderheden, een staat die zeer ecologisch bewust is, een staat die op geen enkele manier neocoptisch tolereert, dat geen geweld tegen vrouwen, kinderen, vreemdelingen tolereert of iemand anders.

“Kroatië verdient het gewoon om deel uit te maken van een geciviliseerd, antifascistisch deel van het seculiere Europa – en nu is het helaas niet”, zei Beljak.

GLAS-voorzitter Anka Mrak-Taritaš zei in haar toespraak scherp: “We zullen niet toestaan ​​dat de verschillende Orbas en onze binnenlandse dictators in zijden handschoenen ons vrijheid en despotisch gedrag met ons meedragen!” “Beste vrienden, laten we doorgaan! Laten we de uitdagingen aangaan, laten we doorgaan en Europa van vrede en succes blijven ontwikkelen. Laten we Kroatië hoog op de kaart zetten van zo’n verenigd en succesvol Europa. Laten we eindelijk alle tekortkomingen van incompetente en corrupte ongedaan maken. Laten we het gezicht van het gevorderde Kroatië laten zien, “besloot Mrak-Taritaš.

Na de toespraak van de president van de partij een lijst gepresenteerd van de Europese Europese coalitie voor verkiezingen voor het Europees Parlement, bestaande uit:

1. Valter Flego, IDS
2. Jozo Rados, GLAS
3. Zoran Bahtijarevic, HSS, onafhankelijke
4. Silvano Hrelja, HSU
5. Thee Mičić Badurina, PGS
6. Marina Gradišer, Democraten
7. Diana Topcic-Rosenberg, GLAS
8. Damir Novotny, HSS
9. Mira Morović, Kroatische Labour Party – Labour Party
10. Damir Juric, Nezavisni
11. Krešo Beljak, HSS
12. Anka Mrak-Taritaš, GLAS

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari