Pratite nas

Reagiranja

DEMANTI NA NIZ HRIBAROVIH LAŽI IZREČENIH U „NEDJELJOM U 2“

Objavljeno

na

Demanti na niz teških optužbi i laži koje je bivši ravnatelj HAVC-a Hrvoje Hribar iznio na račun Ivone Juka i produkcije 4 film u jučerašnjoj emisiji Nedjeljom u 2 na HRT-u.

Navedene laži znatno štete ugledu nagrađivane redateljice, ali i ugledu i budućim poslovima produkcijske kuće 4 film.

Hrvoje Hribar navodi kako je HAVC Ivoni Juka i njenoj tvrtki odobrio sredstva u različitim kategorijama. Ono što gospodin Hribar nije spomenuo jest da unatoč svjetskim uspjesima filma „Ti mene nosiš“ i najvećoj distribuciji jednog hrvatskog filma putem Netflixa, njezin novi projekt već je dva puta odbijen na natječaju za poticanje proizvodnje.

S obzirom da redateljica i producent imaju pravo na službeno objašnjenje o razlozima odbijanja projekta, još prošlo ljeto je 4 film uputio službeni zahtjev za očitovanjem umjetničkih savjetnika Deana Šoše i Dalibora Matanića.

Obrazloženje Deana Šoše 4 film primio je nakon uručene požurnice, dok do današnjeg dana, nakon 4 uručena zahtjeva, produkcija nikada nije zaprimila službeno obrazloženje umjetničkog savjetnika Dalibora Matanića. Ovo je samo jedan od primjera netransparentnosti rada HAVC-a na koje upozoravamo.

Referirajući se na izjavu Hrvoja Hribara, želimo istaknuti kako Ivona Juka nikada nije bila u zatvoru u Dublinu ili nekom drugom zatvoru u Irskoj.

Samim time, nije nikada kontaktirala Hrvoja Hribara i molila ga da ju „izvuče“ iz takve situacije niti je odvjetnik Hrvoja Hribara na takav ili ikakav sličan način intervenirao u pomoć Ivoni Juka.

Naglašavamo kako Ivona Juka ne pati od napada agresije niti ijednog psihičkog poremećaja.

4 film produkcija šokirana je količinom laži koju je Hrvoje Hribar iznio za vrijeme emisije Nedjeljom u 2.

Takvo namjerno blaćenje ugleda i časti  nedopustivo je i zaslužuje svaku osudu.  Osim svega navedenog, oštro osuđujemo i seksističke i šovinističke izjave koje je Hrvoje Hribar izrekao o Ivoni i Aniti Juka.

Sve optužbe iznesene na račun Ivone Juka zapravo su jeftini pokušaj diskreditiranja jedne od rijetkih osoba koja otvoreno progovara o nizu nezakonitih radnji sada bivšeg ravnatelja HAVC-a, Hrvoja Hribara.

Ovim putem, Ivona Juka i Anita Juka najavljuju podizanje tužbe zbog klevete i seksističkih izjava gospodina Hrvoja Hribara, prenosi kamenjar.com.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Reagiranja

Ministar Horvat nije rekao rečenicu: ‘Miroslav Škoro u ovom trenutku nije kandidat HDZ-a’

Objavljeno

na

Objavio

Darko Horvat nije rekao rečenicu: “Miroslav Škoro u ovom trenutku nije kandidat HDZ-a”, kako to danas objavljuje portal N1 televizije.

Ovakva formulacija može upućivati na zaključak kako Horvat očekuje da bi Škoro u nekom trenutku ipak mogao postati kandidat HDZ-a.

Naravno, Da Darko Horvat nije rekao to što je objavljeno na portalu N1 televizije dokazuju i izvješća svih drugih medija.

Čak i portal N1 televizije u naslovu ima točnu izjavu, ali je onda netko tekst malo “kratio” pa je sve dobilo sasvim drukčiji kontekst. Vjerovat ću da je slučajno, komentirao je Ante Gugo.

Podsjetimo, ministar gospodarstva Darko Horvat je nazočio sjednici Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem.

Upitan kako komentira premijerovu izjavu da je “glas za Miroslava Škoru glas za Milanovića”, odgovorio je:

– Gledajući natpise u proteklih nekoliko dana i nespretne izjave gospodina Škore, ja sam isto mišljenja da svi oni koji u ovom trenutku isto misle kao Miroslav Škoro i daju mu potporu krijući se iz kontigenta ili prizivajući glasove HDZ-a uvelike griješe. On nije kandidat HDZ-a. U ovom trenutku ga podržava netko s kim je HDZ pokušao suradnju, ali jednostavno nije bilo zajedničkog jezika i svi oni koji ga različitim filozofijama prizivaju kao svog kandidata neka im to tako i bude. HDZ je na svim svojim tijelima vrlo jasno i jednoglasno odabrao Kolindu Grabar-Kitarović za svoju kandidatkinju za predsjednicu i uvjereni smo da će i u narednih pet godina Hrvatsku voditi žena.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

Škoro odgovorio Plenkoviću: Njegova Vlada nije parodija, nego tragedija

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro odgovorio je  premijeru Andreju Plenkoviću, koji je, komentirajući Škorin predizborni skup, rekao da mu je to djelovalo kao parodija na Večernju školu.

Škoro je Plenkoviću odgovorio putem Facebooka, poručivši Plenkoviću da njegova Vlada nije parodija, nego tragedija.

“Politički pokret ljudi željnih promjena koji se okupio oko mene sve je samo nije parodija. Zna to i (uskoro bivši) premijer Plenković, zato i daje panične izjave. Neki bi njegovu vladu možda nazvali parodijom, ali ja mislim da je točnije reći da se radi o tragediji. Parodija zabavlja ljude, a ovo što rade Plenković i njegovi birokrati nije nimalo zabavno, već je upravo tragično. Tog briselskog činovnika i nekolicinu njegovih ministara bez dana radnog iskustva nijedan poduzetnik, uključujući mene, nikad ne bi zaposlio u svojoj tvrtki. Zašto onda da nam vode državu?!

Došao je njihov kraj i oni to znaju! 22. prosinca hrvatski će im narod na izborima poslati jasnu poruku da je vrijeme da pakiraju kofere. Plenkoviću i njegovoj kandidatkinji to, vjerujem, neće teško pasti zato što im je Hrvatska tek jedna stanica. Poslušno su izvršavali zadatke, zanemarujući pritom volju hrvatskog naroda, pa će sigurno biti nagrađeni briselskim i inim sinekurama.

A mi ćemo dalje bez njih, popraviti sve ono što su uništili i degradirali. Vratimo Hrvatsku narodu – SAD IL’ NIKADA!”, napisao je Škoro na Facebooku.

Andrej Plenković: Škorin nastup djelovao mi je kao parodija na Večernju školu

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari