Connect with us

Politika

Demokratski HSS izlazi na lokalne izbore u Osječko-baranjskoj županiji

Objavljeno

on

Oživimo političko djelovanje u svojim sredinama jer sada su nam sloga, znanje i zajedništvo najpotrebniji

Najmlađa politička stranka u Hrvatskoj – Demokratski HSS, čiji su osnivači dugogodišnji bivši članovi HSS-a, osnovana je početkom ove godine i u svibnju će izaći na lokalne izbore u većini općina i gradova Osječko baranjske županije što samostalno, što u koaliciji sa strankama čija su nam programska načela prihvatljiva.

Demokratski HSS je nova politička opcija centra, stranka koja se biračkom tijelu želi nametnuti kao stranka razvoja visoke ljudske tolerancije i susretljivosti prema svim žiteljima i strankama svakog hrvatskog kraja.
Ne želimo se vraćati u prošlost i javnost zamarati s općepoznatim činjenicama o neslaganju te nezadovoljstvu članstva s autokratskim vođenjem izvorne hrvatske stranke, HSS-a, koji je uništen i obezvrijeđen do neprepoznatljivosti.

Naš cilj je u Demokratskom HSS-u, kao i u dosadašnjem političkom djelovanju, zastupati ona stajališta koja su na dobrobit svakoga čovjeka. Vratiti se i izvornim načelima gdje svoje značajno mjesto iznova imaju selo, seljak, poljoprivrednik, proizvođač hrane…
Ne zanimaju nas floskule i prazne riječi, ne želimo se nikomu dodvoravati niti nas tko može kupiti ili ucjenjivati. Da smo na to pristali i dalje bismo bili s onima kojima je sebeljublje i osobna korist na prvome mjestu.

Naš glavni zadatak je osmisliti i pridonijeti osmišljavanju načina da ljudi napokon ugledaju prosperitet i ostanu u svojoj zemlji, a mladog čovjeka u Hrvatskoj može zadržati samo prosperitet.

Stoga pozivamo bivše i sadašnje članove HSS-a, sve simpatizere i iskrene poštovatelje nauka braće Stjepana i Antuna Radića da nam se pridruže i u svojim sredinama ožive političko djelovanje jer sada su nam sloga, znanje i zajedništvo najpotrebniji.
Povjerenik DHSS
za Osječko-baranjsku županiju
Zvonko Pongrac

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari