Pratite nas

BiH

Demontaža srbijanske ćirilićnočetničkepetokrake će trajati godinama

Objavljeno

na

ivo josipović je zlo! Kao i majmunski dikobraz (stjepan mesić)! Kao i SDP i svi u njemu! Kao i Srbi, i milorad pupavac i svi njegovi četnici.

Ljubim moju Hrvatsku. Moju ponižavanu, moju popljuvanu, moju izdanu, moju silovanu, moju jedinu Hrvatsku. Ljubim moju Hrvatsku, u očima moje žene, suputnice i supatnice. Ljubim moju Hrvatsku u očima i smijehu sina mojega, slobode naše i radosti koja će tek za, samo Gospodin zna, koliko godina, nadoći.

Da. Hrvatska je silovana. Ponajviše i iznad svega od 1945. godine na ovamo, od ušljivih, smradnih, raspadajućih tvorevina poput AVNOJ-a, NOB-a, ZAVNOH-a, jednonogog, još uvijek zaudarajućeg zločinca tita, do novovijekih ubojica poput ivice račana, zorana milanovića (kojeg inače u svojim kolumnama nazivam Operetnim Fićfirićem) i njegove srbadije koju je ustoličio u trenutnu Hrvatsku vladu, te ive josipovića (Ljigavi Jednooki Lignjun, koji će to i ostati), koji svakim svojim smradnim dahom dokazuje da je „udbaško dete” , svojih udbaških roditelja, ljubeći se i grleći sa svojim četničkim vojvodom Tomom Grobarom, a sve u ime nas Hrvata, koji ga izabrasmo. Eeeeeej!

Izručenjem ubojice Loleka (Josipa Perkovića) napokon je počela demontaža nasilne zvijezde petokrake i njezinih udbaških prvačića.

Gade mi se!

Beskrajno.

Ljubljene Hrvatice i dragi moji Hrvati, hoćete li i na slijedećim parlamentarnim, pa i na predsjedničkim izborima glasovati protiv sebe i svoje djece?!?

Hoćete li glasovati za SDP, sljednicu KPH, ubojicu stotine tisuća Hrvata?!?

Hoćete li glasovati za smradnoga i ljigavoga ivu josipovića, sljednika svoje udbaške obitelji (matere, oca i strica), ubojici i ponižavatelju Hrvata, koji svira glasovir miloradu dodiku, i samim tim ga priznaje.

ivo josipović je zlo! Kao i majmunski dikobraz (stjepan mesić)! Kao i SDP i svi u njemu! Kao i Srbi, i milorad pupavac i svi njegovi četnici.

Demontaža srbijanske ćirilićnočetničkepetokrake će trajati godinama. Možda i desetljećima. No, njihov kraj je započet izručenjem Loleka, a i Bolek će, protiv svoje volje doći u lijepu Bavarsku.

Desetci godina će, možda trebati, da se ta odurna zvijezda petokraka satre i da napokon nestane.

Započet je Njihov pad. Ne mogu ga zaustaviti. Njihovu će povijest pisati crvi, kao što su i pisali.

josipović ivo, milanović zoran, račan ivica i njihovi pripojenoudbaški ubojice pripadaju paklu i sotoni.

Kao i njihovi roditelji! I roditelji roditelja njihovih-ubojice i veleizdajnici!

Hrvatice ljubljene i Hrvati jedini, glasujte protiv udbe i josipovića i protiv ubojica i SDP-a!

Živite ZA Hrvatsku!

Jer…

„dok je srca, bit će i Kroacije”

P.S. Ministrica vanjskih poslova srbije, vesna pusić , izbacila je iz HNS-a (Hrvatska narodna srbija) ubojicu i lopinu radimira čačića, koji služi kaznu u zatvoru sa 78 zvijezdica, na kojem bi mu pozavidjeli ne samo svi beskućnici, nego i većinski dio hrvatskog puka. Neka se kolju. Međusobno!

Božidar Alić/dnevno.hr

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

BiH

Za čak 11.800 pripadnika Oružanih snaga BiH uskoro se vraća stari iznos mirovine

Objavljeno

na

Objavio

Tri zakona o braniteljima i njihovim obiteljima uskoro bi trebala stupiti na snagu, piše Večernji list BiH. Naime, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara potpisao je početkom ovoga tjedna ukaz o proglašenju zakona o izmjeni Zakona o posebnim pravima dobitnika ratnih priznanja i odličja i članova njihovih obitelji, ukaz o proglašenju zakona o izmjenama i dopunama Zakona o pravima branitelja i članova njihovih obitelji, ukaz o proglašenju zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prijevremenom povoljnijem umirovljenju branitelja Domovinskog rata.

Povoljnije umirovljenje

Iako su sva tri zakona za branitelje i njihove obitelji jednako važna, bitno je naglasiti kako zakon o izmjenama i dopunama Zakona o prijevremenom povoljnijem umirovljenju rješava pitanje diskriminacije prema određenom broju branitelja. Dakle, riječ je o 11.800 pripadnika Oružanih snaga koji su otišli u mirovinu po jednoj odluci. Nakon toga im je, pa čak i do 50 posto, bila smanjena mirovina.

– Ovim zakonom u iduće tri godine im u potpunosti vraćamo njihovo stečeno pravo na isplatni koeficijent 1,485. Ovim usvojenim zakonom u Parlamentu je ispravljena diskriminacija prema tim ljudima – kazao je nedavno ministar za pitanja branitelja FBiH Salko Bukvarević.

Registar branitelja

Najviše bure izazvao je Zakon o pravima branitelja i njihovih obitelji s obzirom na to da on predviđa izradu registra branitelja koji je trebao biti javno objavljen. Međutim, zahvaljujući amandmanima zastupnika HDZ-a BiH, odredba koja se odnosila na objavu registra brisana je iz zakona. Tako sada u zakonu stoji kako će se registar branitelja izraditi, ali ne i da će biti objavljen. Do eventualne objave tog registra može doći ako Vlada Federacije Bosne i Hercegovine donese poseban zakon koji treba uskladiti sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka u BiH jer je Agencija za zaštitu osobnih podataka u BiH na te odredbe dala negativno mišljenje s detaljnim obrazloženjem. Stupanjem na snagu Zakona o posebnim pravima dobitnika ratnih priznanja i odličja i članova njihovih obitelji bit će provedena presuda Ustavnog suda FBiH od 7. studenoga 2012. godine kojom je utvrđeno kako članak ovog zakona, kojim je propisan cenzus za korisnike prava na mjesečni novčani dodatak po osnovi ratnog priznanja ili odličja, nije u suglasnosti s Ustavom FBiH. (večernji.ba)

facebook komentari

Nastavi čitati

BiH

Vijeće ministara jednoglasno usvojilo proračun. On iznosi 950 milijuna KM

Objavljeno

na

Objavio

Vijeće ministara BiH je na današnjoj sjednici jednoglasno usvojilo dokument Okvirnog proračuna Bosne i Hercegovine za razdoblje 2018.-2020. godine.

”Poslije toga smo jednoglasno usvojili ažurirani Program javnih investicija BiH za razdoblje 2018.-2020. godina”, kazao je predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić na press-konferenciji nakon sjednice.

Po njegovim riječima, i jedan i drugi dokument su bili ključna baza, ključna smjernica, ključna podloga za usvajanje ”današnjeg najvažnijeg dokumenta“ koji je Vijeće ministara BiH usvojilo jednoglasno, a to je proračun institucija i međunarodnih obaveza BiH za 2018. godinu.

”Proračun je usvojen jednoglasno. On iznosi 950 milijuna KM”, kazao je predsjedavajući Zvizdić.

Vijeće ministara BiH je danas utvrdilo i Prijedlog zakona o Državnoj agenciji za istrage i zaštitu i on ide u dalju parlamentarnu proceduru.

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari