Connect with us

BiH

Demontaža srbijanske ćirilićnočetničkepetokrake će trajati godinama

Objavljeno

on

ivo josipović je zlo! Kao i majmunski dikobraz (stjepan mesić)! Kao i SDP i svi u njemu! Kao i Srbi, i milorad pupavac i svi njegovi četnici.

Ljubim moju Hrvatsku. Moju ponižavanu, moju popljuvanu, moju izdanu, moju silovanu, moju jedinu Hrvatsku. Ljubim moju Hrvatsku, u očima moje žene, suputnice i supatnice. Ljubim moju Hrvatsku u očima i smijehu sina mojega, slobode naše i radosti koja će tek za, samo Gospodin zna, koliko godina, nadoći.

Da. Hrvatska je silovana. Ponajviše i iznad svega od 1945. godine na ovamo, od ušljivih, smradnih, raspadajućih tvorevina poput AVNOJ-a, NOB-a, ZAVNOH-a, jednonogog, još uvijek zaudarajućeg zločinca tita, do novovijekih ubojica poput ivice račana, zorana milanovića (kojeg inače u svojim kolumnama nazivam Operetnim Fićfirićem) i njegove srbadije koju je ustoličio u trenutnu Hrvatsku vladu, te ive josipovića (Ljigavi Jednooki Lignjun, koji će to i ostati), koji svakim svojim smradnim dahom dokazuje da je „udbaško dete” , svojih udbaških roditelja, ljubeći se i grleći sa svojim četničkim vojvodom Tomom Grobarom, a sve u ime nas Hrvata, koji ga izabrasmo. Eeeeeej!

Izručenjem ubojice Loleka (Josipa Perkovića) napokon je počela demontaža nasilne zvijezde petokrake i njezinih udbaških prvačića.

Gade mi se!

Beskrajno.

Ljubljene Hrvatice i dragi moji Hrvati, hoćete li i na slijedećim parlamentarnim, pa i na predsjedničkim izborima glasovati protiv sebe i svoje djece?!?

Hoćete li glasovati za SDP, sljednicu KPH, ubojicu stotine tisuća Hrvata?!?

Hoćete li glasovati za smradnoga i ljigavoga ivu josipovića, sljednika svoje udbaške obitelji (matere, oca i strica), ubojici i ponižavatelju Hrvata, koji svira glasovir miloradu dodiku, i samim tim ga priznaje.

ivo josipović je zlo! Kao i majmunski dikobraz (stjepan mesić)! Kao i SDP i svi u njemu! Kao i Srbi, i milorad pupavac i svi njegovi četnici.

Demontaža srbijanske ćirilićnočetničkepetokrake će trajati godinama. Možda i desetljećima. No, njihov kraj je započet izručenjem Loleka, a i Bolek će, protiv svoje volje doći u lijepu Bavarsku.

Desetci godina će, možda trebati, da se ta odurna zvijezda petokraka satre i da napokon nestane.

Započet je Njihov pad. Ne mogu ga zaustaviti. Njihovu će povijest pisati crvi, kao što su i pisali.

josipović ivo, milanović zoran, račan ivica i njihovi pripojenoudbaški ubojice pripadaju paklu i sotoni.

Kao i njihovi roditelji! I roditelji roditelja njihovih-ubojice i veleizdajnici!

Hrvatice ljubljene i Hrvati jedini, glasujte protiv udbe i josipovića i protiv ubojica i SDP-a!

Živite ZA Hrvatsku!

Jer…

„dok je srca, bit će i Kroacije”

P.S. Ministrica vanjskih poslova srbije, vesna pusić , izbacila je iz HNS-a (Hrvatska narodna srbija) ubojicu i lopinu radimira čačića, koji služi kaznu u zatvoru sa 78 zvijezdica, na kojem bi mu pozavidjeli ne samo svi beskućnici, nego i većinski dio hrvatskog puka. Neka se kolju. Međusobno!

Božidar Alić/dnevno.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari