Connect with us

Denis Šešelj, mentalni komunisti i taktika

Objavljeno

on

denis-seseljPovjerenik Autohtone Hrvatske stranke prava za Dubrovačko-neretvansku županiju Denis Šešelj za Dubrovački dnevnik i Feral news je sve one koji štuju Prvoga hrvatskoga predsjednika dr.Franju Tuđmana nazvao jednostavno mentalnim komunistima .

Pri tome na istu razini stavljajući jednoga zločinca kakav je Tito i Prvoga hrvatskoga predsjednika dr.Tuđmana. No dobro rekao bi čovjek tvrdokorni desničar .

No zanimljivo je da Denis Šešelj ima i dvostruke kriterije a te dvostruke kriterije jednostavno naziva TAKTIKA a o kakovoj se taktici radi pojasnio nam je Denis Šešelj sam na jednom od portala na kojima se oglasio. Na Feral news.

Vrijedi pročitati TAKTIKU Denisa Šešelja izvukao sam samo par komentara iz kojih se jasno vidi dosljednost političara kakav je Denis Šešelj:

http://www.feral.com.hr/seselj-vecina-onih-koji-inzistiraju-na-vracanju-tudmanove-slike-potomci-su-komunjara-i-boljsevika/?fb_comment_id=fbc_626781587434949_626792920767149_626792920767149#ff6fce64ef7a16

Denis Šešelj · Prati · Česti komentator · Dule Cugura citira majora OZNE hhhh

Dule Cugura · Česti komentator Denis Šešelj a koga bi ja drugo citirao nega oca domovine dr Franju Tuđmana !

Denis Šešelj · Prati · Česti komentator · Radi u: Potpora za Ujedinjene svih pravaških stranaka · 245 followers Dule Cugura mene citiraj i uživaj http://www.politikaplus.com/novost/109156/denis-seselj-evo-zasto-milan-kujundzic-mora-postati-novi-predsjednik-hrvatske

Nikolina Praljak · Medicinski fakultet Split Denis Šešelj A dr.Kujundžić je za Večernji list izjavio da osim stigme zločina koju nosi ( to nije stigma ako i dr.Kujundžić zna što je i što je stigma) Tito ima i velike zasluge za hrvatski narod. U zdravstvu obrazovanju ,kulturi itd Znate li vi slučajno što se primjerice događalo poslije Deklaracije o hrvatskom jeziku (valjda ste čuli za nju ) da o kulturi i ne govorim mnogo sada . E kako je moguće da jedan desničar kakovim se vi predstavljate sada podržava onoga koji Tita drži zaslužnim za Hrvate.Držite li i vi da je Tito zaslužan u bilo čemu za Hrvate i može li to jedan zločinac poput Tita biti. Možete li pojasniti a primjerice da ne postavljate link.Jednostavno da odgovorite na jasno pitanje.Ima li Tito zasluga za Hrvate bilo kakovih.Ako ima recite mi Vi koje su. Ako nema što onda dr.Kujundžić govori je li i on mentalni komunist

Nikolina Praljak · Medicinski fakultet Split Denis Šešelj Kada pročitam odgovor rado ću vas svuda citirati i promicati .

Denis Šešelj · Prati · Česti komentator · Nikolina Praljak to je taktički

Nikolina Praljak · Medicinski fakultet Split Denis Šešelj Kako milsite to je taktički ? Ponovo Vas pitam ima li Tito po vama zasluge za hrvatski narod. .Nije vam pitanje valjda jasno bilo.?Evo sam ga ponovila .

Denis Šešelj · Prati · Česti komentator · Radi u: Potpora za Ujedinjene svih pravaških stranaka · 245 followers Nikolina Praljak jasno mi je pitanje. u pravu ste ali to je taktički

Nikolina Praljak · Medicinski fakultet Split Denis Šešelj Što je taktički da vas čujem.Taktički se vi nećete izjasniti o dr.Kujundžiću i Titu a hoćete ga promicati.A druge ćete nazivati mentalnim komunistima .Je li mi to želite reći.Kako će biti taktički nešto javno izrečeno za Večernji list tiskovinu koja se čita.Ako je taktički onda dr.Kujundžić nekoga vara a evo i vi s njim. Koga vara taktikom.

Nikolina Praljak · Medicinski fakultet Split Denis Šešelj Vi nazivate ljude mentalnim komunistima a taktički sam nećete da kažete što mislite o Titu.Ako su vam ljudi koji štuju Tuđmana mentalni komunisti kako to nije dr.Kujundžić koji tvrdi da je Tito imao zasluge za Hrvate.

Denis Šešelj · Prati · Česti komentator · Radi u: Potpora za Ujedinjene svih pravaških stranaka · 245 followers Nikolina Praljak gospođo,ja sam pravaš a on nije,on je tuđmanist a ja nisam. to je tako ali moramo se udružit. oprostite,ne želim vam objašnjavat taktiku nego samo reći da je on svojim djelom pokazao što misli o tom pitanju.pozz

Nikolina Praljak · Medicinski fakultet Split Denis Šešelj Samo malo pa vi nekoga sada lažete i licemjerni ste.Druge ljude nazivate mentalnim komunistima i to kao pripadnik jedne stranke koju promičete ali pri tome imate interese da drugima ne spočitavate što za zločinca kakav je Tito tvrdi da ima zasluge za hrvatski narod.Pa znate li vi Denise što ste sada izrekli. Ne znate.Pa jednostavno je sada će se i o vama čitati na portalima ali u sasvim drugom svijetlu.Evo vam ja to jamčim .Čitat ćete sami o sebi . I vašem beskrajnom licemjerju. Bravo za povjerenika Autohtone Hrvatske stranke prava za Dubrovačko-neretvansku županiju

[divide]

Taktika je jednostavna .Ukoliko se moraju udružiti tada i nije važno je li neko kako ga Denis sam naziva “tuđmanist ”

On će “tuđmanista” podržati i za predsjednika države .Naravno da dr.Kujundžić koji za Tita drži da ima i zasluge za Hrvate i koji je po Denisovim riječima “tuđmanist ” nije i mentalni komunist

Gospodo to je TAKTIKA .

A u svemu tome nije ni manje važno na kakovom portalu se oglašava Denis Šešelj. Jedan od portala je Dobrovački dnevnik urednice Lucije Komaić i “kolumniste ” Nikše Klečka .

Isti onaj Nikša koji je poželio pad MIG-a na Čavoglave a urednica portala Dubrovački dnevnik ga danima pokušavala “oprati ” idući tako daleko da je svima pojašnjavala da Nikša “nije tako mislio” .

Na koncu Denis slabo pozna povijest. Komunisti su prije drugog svjetskog rata podržali ustaše u prosvjedima protiv tadašnjeg režima . Kako je to završilo tijekom drugog svjetskog rata ali posebice poslije njega svi znamo .

I to je bila TAKTIKA .

Neka razmisli Denis Šešelj zašto mu baš sada portal kakav je Dubrovački dnevnik daje prostora.

Denise to je TAKTIKA

Daran Bašić

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari