Connect with us

Vijesti

Diana Glasnova u Budnici

Objavljeno

on

Sjajna bugarska novinarka i publicistkinja Diana Glasnova, autorica čuvene knjige “Ratnici milosrđa” – o dramatičnim svjedočanstvima časnika i vojnika carske bugarske vojske u završnim operacijama Drugog svjetskog rata, od Srijemskog fronta do Bleiburga, pod zapovjedništvom sovjetskih armija gošća je u Budnici, u četvrtak, 10. lipnja.

O povijesnom prijateljstvu bugarskog i hrvatskog naroda, odnosima Bugarske i Hrvatske sa Srbijom, odnosu Bugara prema Sjevernoj Makedoniji tragom Milanovićevih žestokih kritika Bugarskoj, o bugarskoj potpori hrvatskim ciljevima u BiH, o suočavanju s ostatcima komunizma, o neootomanskoj politici današnje Erdoganove Turske i odnosima Srbije i Turske, vrlo ozbiljnim tezama da je Vučić strateški Erdoganov suradnik u tim pretenzijama, te o nizu drugih iznimno zanimljivih detalja razgovarat ćemo s Dianom Glasnovom povodom izlaska njene knjige “Mojih 20 godina novinarskog rada u Hrvatskoj”.

Budnica s Dianom Glasnovom u četvrtak u 20 sati na Osječkoj TV, u 20 i 05 na Mreži TV Zagreb, Dalmaciji TV Split, Diadori TV Zadar, te u petak, 11.lipnja u 21 sat na SBTV.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari