Connect with us

Šport

Dinamo dobio novu upravu, preokret u zadnji trenutak!

Objavljeno

-

Izvršnom odboru Dinama danas istječe mandat

Uz Vlatku Peras, Mirka Barišića i Darija Šimića novi članovi Dinamove uprave su Darka Podnara i Danijela Tomačića .

Tomačić je direktor karlovačke tvrtke Lana Grupa, koja je značajni sponzor Dinama. Podnar je bio član Uprave Istre 1961, koji je radio na tome da španjolski vlasnici preuzmu upravljanje nad pulskim klubom.

Podnar je zato poznato lice u nogometnim krugovima, godinama je bio u vodstvu prvoligaša Istre 1961. U Pulu je doveo predstavnike grupacije Baskonia-Alaves, Španjolce koji i danas upravljaju klubom s Aldo Drosine.

Zanimljivo je da je veliki navijač Dinama, koji bi mogao zamijeniti Krešimira Antolića, pa dvojbe nije bilo, piše Gol.ba

Priopćenje donosimo u cijelosti:

U subotu 11. ožujka 2023. godine održana je sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo. Na sjednici su donesene sljedeće odluke:

  1. Dosadašnjoj Upravi kluba, koju su činili predsjednica Vlatka Peras i član Dario Šimić, Izvršni odbor imenovao je Darka Podnara i Danijela Tomačića kao nove članove Uprave. Vlatka Peras ponovno je imenovana za predsjednicu Uprave na mandat od četiri godine, koliko će trajati i mandat novih članova Uprave
  2. Nova Uprava dobila je zadatak da u što kraćem vremenskom roku izradi novu sistematizaciju radnih mjesta u klubu.
  1. Za savjetničko tijelo predsjednika, čije će djelovanje trajati do nove sjednice Skupštine kluba, izabrani su: Nikola Hanžel, Večeslav Bergman, Ante Todorić, Vladimir Gašparović, Ivica Cvitković, Ognjen Naglić, Mladen Vedriš, Goran Đulić i Željko Marković. Prioritet u radu savjetničkog tijela bit će izrada novog statuta u suradnji sa svim zainteresiranim dionicima.

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari