Connect with us

Komentar

Dinko Dedić: Zašto je Hrvatskoj potreban Projekt Velebit

Objavljeno

on

Tzv. “Zajednica udruga antifašističkih boraca i antifašista” Zagrebačke županije organizirala je na Dan pada Vukovara, očito namjerno, tribinu “Antifašizam danas”, s glavnim govornikom Rankom Ostojićem, kandidatom za predsjednika SDP-a i tako budućeg kandidata za premijera hrvatske države, pod Titovom slikom i crvenom zvijezdom.

Zahvaljujući Ustavu Republike Hrvatske i njegovoj jugoslavenskoj preambuli (ZAVNOH) i zahvaljujući cijeloj hrpi neodrživih službenih i neslužbenih stavova, takvi skupovi u Hrvatskoj nisu i do daljnjega neće biti ni ometani ni zabranjivani, unatoč toga što se nalaze u direktnom sukobu sa samom idejom postojanja samostalne hrvatske države.

Sve o tome što predstavlja titoizam, crvena zvijezda i Ranko Ostojić znadu svi. Sve o tome koliko besmislicu predstavlja antifašizam 70 godina nakon što su talijanski fašizam i njemački nacizam nestali s lica Zemlje, također u Hrvatskoj znadu svi, kao i to da revitalizacija antifašizma nije ništa drugo nego maska jugoslavenstva supotstavljenog postojanju samostalne Hrvatske.

Svi znadu sve, o tome pišu kao što je slučaj s ovdje objavljenim tekstom, na to reagiraju, argumentiraju, psuju i verbalno se prijete a da u vezi toga nitko ništa neće konkretno učiniti.

Hrvatska je puna ispraznih prijetnji i verbalnih osuda svega što u Hrvatskoj ne valja ali nitko, ama baš nitko povodom toga nije ništa konkretno učinio.

Tribina “Antifažizam danas” je samo jedan događaj u procesu samoorganiziranja titoističkih snaga u Hrvatskoj dok se na hrvatskoj nacionalnoj strani ne organizira nitko, niti im se tko suprotstavlja, osim ponovo i ponovo verbalnim izljevima nezadovoljstva, koji su od beskrajnog ponavljanja postali dosadni i predstavnici antihrvatskog, antidržavnog bloka ih s pravom izabiru ignorirati.

Zato je Hrvatskoj potreban Projekt Velebit.

Dinko Dedić

“Antifašizam danas” – Ovo nije Jajce 1943. nego Hrvatska 2016. godine

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR