Connect with us

Kolumne

NA DJELU JE RUŠENJE PREDSJEDNICE RH!

Objavljeno

on

Po dobro uhodanoj špranci, što je na svojim leđima najbolje osjetio Tomislav Karamarko, medijski monstrumi, njihovi mentalno komunistički trolovi, neviđenom orkestriranom mržnjom nasrću na instituciju Predsjednice države morbidnim tekstovima, seksističkim uvrijedama, hrpetinom spinova te gomilom obmana i laži  nesmetano nastavljaju rastakanje one politike koja je Predsjednicu dovela na Pantovčak.

Nesumnjivo, najsvjetlija točka Karamarkove politike  upravo je pobjeda HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović na predsjedničkim izborima i pobjeda domoljubne hrvatske politike nakon dugogodišnje veleizdajničke vladavine njenih prethodnika. Rat protiv Tomislava Karamarka nije gotov, a to znači rat protiv Hrvatske, dokle god postoje i najmanji tragovi njegove domoljubne politike. Mrziteljima Hrvatske  nepodnošljiva je čak i pomisao da bi Predsjednica mogla osvojiti još jedan mandat i od te pomisli padnu u teški postkomunistički stresni poremećaj. Drago Pilsel je ogledni primjerak i paradigma svih simptoma te neizlječive mentalne bolesti.

Živimo u vremenima urbanog, diktatorskog medijskog terora istih onih protagonista koji su u vrijeme diktatora Tita hladnokrvnim potezom svojih pera slali političke oponente na dugogodišnje robije, a činili bi to i danas kada bi to bilo moguće. Kada bi to bilo moguće, Predsjednica bi danas završila pred streljačkim vodom ili na Golom otoku, jer se drznula otputovati u SAD-a bez da je o tome molbom obavijestila CK, bez da ih je u detalje izvjestila o razlozima i planovima svog veleizdajničkog odlaska u Trumpovu Ameriku. Danas nije moguće završiti pred klasičnim Titovim streljačkim vodom iz Hude jame, ali je moguće dugotrajno biti pred morbidnim medijskim streljačkim vodom, pred višecijevnim bacačima mržnje kolovođa medijskog šljama, kojekakvih Indexa, Yudexa i Nacionala, pred tsunamijem mržnje marginalnih novinarskih likova koji odjednom postanu mainstrem kada ih velika politologinja Maja Sever ugosti na nacionalnoj javnoj TV u klasičnom, huškačkom, liberalno fašističkom političkom aktivizmu, u besprizornom i neargumentiranom napadu na instituciju Predsjednice države.

O sprezi političkih aktivista HRT-a s naoko marginalnim spinerima iz notornog žutog tiska svjedočimo dugi niz godina, a ta sprega je perfidno garnirana Soroševim NVO pijunima na globalnoj šahovskoj ploči novog svjetskog poretka i stvara se dojam pretežitog političkog mišljenja, stvara se dojam nakaradne medijske demokracije, stvara se dojam da je „in“ onaj koji će legalno, nekažnjeno jače pljunuti na Predsjednicu, instituciju Države, njenu obitelj, njene prijatelje. To je ta medijska „sloboda“ kojoj smo svjedočili za vrijeme referenduma o braku, za vrijeme predizborja u borbi za Pantovčak, u vrijeme bitke za Banske dvore i bitke za harmoniju jedne suverenističke, nacionalne politike na obadva hrvatska brda. Još jednom se pokazuje da je lakše osvojiti vlast nego je zadržati, jer upravo se fabriciraju nove afere „Barbika“, “Konzultantica“, „Video igrice“……..I cijeli taj koloplet veleizdajničkog novinarstva kojemu Radmanov duh sa Prisavlja daje posebnu težinu prelijeva se preko granica Lijepe naše, pa onda komšiluk orkestrirano pljuje po našim svetinjama! Jer kada možemo mi pljuvati  sami po  sebi, zašto ne bi i oni pljuvali po nama i dijelili lekcije „slučajnom narodu“ u „slučajnoj državi“!?

I onda nam se na tom veleizdajničkom valu dogodi SNV, pa umjesto vjerskog obreda, umjesto ekumenizma  imamo četničko-politički dernek i umjesto zahvale Hrvatskoj u sred Zagreba na slobodama koje srpska manjina konzumira, pred očima „našeg“ političkog vodstva pukne ratnohuškačka srpska šamarčina na koju naši pristojni diplomati proeuropskog tipa nemaju adekvatan odgovor. MVP i Stier tobože šalju „oštar“ odgovor, isti onakav kakvim su blokirali poglavlje 26, a Plenković „oštro diplomatski“ izbjegava komentar premda zna da je u sastavljanju ratnohuškačkog četničkog pamfleta aktivno sudjelovao samoproglašeni srpski vožd Pupovac,  Plenkovićev  nezaobilazni i jedini stvarni koalicijski partner u Hrvatskoj Vladi. Taj tekst brušen je u Beogradu u zadnjem razgovoru Pupovca i Vučića gdje je razrađena taktika novih hrvatsko-srpskih sukoba radi tobožnje ugroze srpskog manjinskog stanovništva u Hrvatskoj. Pupovac je u toj koaliciji dobio političku moć dominantno utjecati na politiku podgrijavanja sukoba, dobio je političku moć postavljati i smjenjivat hrvatske ministre što je na svojoj koži najbolje osjetio najbolji hrvatski ministar Hasanbegović.

Jedina ispravna politička reakcija hrvatskog izaslanstva u slučaju SNV-a  bila bi demonstrativno napustiti to velikosrpsko sijelo jednom za uvijek i ostaviti hrvatske neprijatelje da sami slave slavu o vlastitom trošku!

Svakom političkom amateru kristalno je jasno da je Plenković i bez Pupovca mogao imati komotnu većinu u Hrvatskom saboru. Plenković nije imao nikakvu političku konkurenciju za sastavljanje većine, Milanović mu je namjernom idiotskom kampanjom poklonio izbore i nije čak ni pokušao u pregovorima s MOST-om i ostalim akterima preuzeti vlast. SDP i Milanović, jednostavno su odustali u korist Plenkovića. Dubokoumni, dugotrajni diplomatski pregovori Plenkovića s MOST-om bili su najobičnija politička farsa i floskula za hlebinski hrvatski narod uz obilnu pomoć mainstrem medija.

Ako je sve ovo istina, kuda nas onda vodi ta politička trgovina ako ne u veliku koaliciju koja će imati dalekosežne posljedice za budućnost Hrvatske. Bernardić, novi klaun u mentalno komunističkim rukama po nalogu partije već je poslao prve signale i pismo namjere. Uostalom, Milanovićevi kadrovi još su uvijek duboko ukorijenjeni u svim strukturama vlasti i prava tranzicije u hrvatskoj administraciji nije nikada obavljena niti dovršena.

Na djelu je rušenje Predsjednice, omalovažavanje njenog ljudskog i političkog integriteta i to što se događa nije ni malo slučajno, a osobito nije slučajan tajming koji je izabran. Pred hrvatskom politikom su smjene u veleposlanstvima i detaljna rekonstrukcija obavještajnog sustava Hrvatske. Zabijanje klina između Pantovčaka i Banskih dvora i pokušaj stvaranja razdora između dva brda zapravo je ogorčena borba antihrvatskih elemenata za zadržavanje statusa quo ili još agresivnije političko pozicioniranje u tim važnim službama koje su zapravo temelj unutarnje i vanjske politike svake države.

Kazimir Mikašek-Kazo/Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari