Pratite nas

Magazin

Dnevni SHOWinist – Hrvati su oprezniji u prihvaćanju trendova od Srba

Objavljeno

na

S Ratkom Martinovićem o nekim anomalijama na hrvatskoj političkoj, medijskoj, kulturnoj i glazbenoj sceni

Dnevni SHOWinist Domagoj Pintarić ugostio je kolegu Ratka Martinovića, poznatog novinara, aktivistu, voditelja, podcastera i autora 4 knjige.

Ratko je jedan od prvih podcastera u Hrvatskoj i voditelj vrlo uspješnog Podcast Inkubatora, autor knjiga Svjetske misterije i tajne, Subliminalne poruke, Društveni inženjering i romana Kaleidoskop, poznati bloger te analitičar i komentator društvenih fenomena, poput deformiranog modernog hrvatskog urbanog života.

Vodio je talk show “Klopka” u kojem su gostovala brojna imena društvene, političke i kulturne scene u Hrvatskoj.

Raspravljalo se o alternativnim medijskim formatima poput podcasta, o kulturi i umjetnosti, o situaciji na institucionalizranoj ljevici i desnici, o Frljiću i cajkama i drugim temama u opuštenom i ležernom SHOWinističkom razgovoru.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Magazin

Matko Marušić: Hrvatski pobjednički algoritam glasi ‘Bog i Hrvati’

Objavljeno

na

Objavio

U Podcastu Velebit je gostovao Matko Marušić profesor emeritus sa splitskog sveučilišta u mirovini, hrvatski književnik, koji je upravo na Interliberu predstavio svoju knjigu ‘Mi Hrvati’.

Radi se o zbirci pripovjetki kroz koje raskrinkava laži što mu ih je sustav kroz cijeli život podvaljivao. U tim pripovjetkama zapravo opisuje hrvatsku političku zbilju, suptilne manipulacije koje vode potpunoj deformaciji moralnih vrijednosti, a te su vrijednosti od iskona krasile hrvatski narod.

Projekt Velebit

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Magazin

Zvonko Franc: Kriza Crkve – Glavni uzroci i pokazatelji

Objavljeno

na

Objavio

U podcast Velebitu gostovao teolog Zvonko Franc, koji je u razgovoru s voditeljem Marijanom Križićem otvorio niz tema o Katoličkoj crkvi i aktualnim društvenim moralno-duhovnim dvojbama.

Zvonko Franc je bio glasnogovornik Zagrebačke nadbiskupije, radijski je voditelj, bloger, kolumnist, pokretač portala Biram DOBRO, medijski i politički savjetnik, suprug i otac iz zagorskog mjesta Višnjica, a živi u Oroslavju.

Tema: Kriza Crkve – Glavni uzroci i pokazatelji.

Podcast Velebit

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari