Connect with us

Herceg Bosna

“Dobar dan Hercegovino“ – Naša TV počela s emitiranjem

Objavljeno

on

S emitiranjem programa počela je u ponedjeljak Naša TV iz Mostara, medijski projekt na hrvatskom jeziku koji je pokrenulo 55 gospodarstvenika iz Hercegovine.

[ad id=”93788″]

Program je u 17. 30 otvorila emisija “Dobar dan Hercegovino“ u koju su se uključili reporteri iz više hercegovačkih središta, a gošća u studiju bila je glavna urednica Naše TV i nekadašnja urednica na HRT-u Hloverka Novak Srzić.

“Namjere su nam da ozbiljno u ovom medijskom prostoru zauzmemo svoje mjesto i obraćamo se svim stanovnicima ovih područja, koja su doista medijski bili potpuno zanemarena”, istaknula je Novak Srzić.

Istaknula je da će se “ta nepravda pojavom Naše TV ispraviti” i najavila da će televizija biti neovisna od bilo kakvih političkih opcija.

“To je platforma koja nam osigurava da smo ozbiljan i dugovječan projekt. Mala javna lokalna TV na hrvatskom jeziku koji je bio godinama zanemaren na javom servisu”, rekla je Novak Srzić. Uz mozaičnu emisiju u kojoj će se obrađivati teme iz svakodnevnog života, Naša TV će svake večeri emitirati Dnevnik i talk show program, prenosi Hina.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari