Connect with us

Herceg Bosna

Dobrodošli u Coca-Cola ZIMSKI GRAD MOSTAR – svijet malih, dobrih djela.

Objavljeno

on

Za nastupajuće praznike svako od nas može učiniti malo, dobro djelo i tako nekome uljepšati praznike. Coca-Cola Zimski Gard Mostar ima već prijedlog za vas.

Dali ste znali da i pored svih socijalno ugroženih skupina u našem gradu imamo i beskućnike?! Vjerovali ili ne,  imamo!
Kao i uvijek, oni koji najmanje imaju, najmanje i pitaju,  pa tako nismo ni svjesni da oni postoje. Ne znamo za njih, prije svega jer su to ljudi koji su nekada živjeli život dostojanstven čovjeka, a sada, okrutnost života ih je dovela na mjesto gdje su sada – nigdje,  i njih je ustvari stid priznati da su beskućnici pa se tako sakrivaju od očiju prolaznika, bivših poznanika i prijatelja.Oni su beskućnici iz Mostara. Nemaju kuću, krevet, šporet, struje, vode, odjeće, hrane. Spavaju gdje stignu. Jedu štao dobiju, nađu. Hladno im je…. images

Srećom uvijek postoje oni koji vide, a to je u ovom slučaju “Minores” udruga za pomoć beskućnicima i socijalno ugroženim osobama na području Mostara.

Kako bi i mi učinili malo dobro djelo i nekome uljepšali praznike odlučili smo s Udrugom MINORES u sklopu Coca Cola Zimskog Grada Mostar, i naravno uz vašu pomoć, organizirati prikupljanje tople odjeće, obuće i hrane za beskućnike i socijalno ugroženih grada Mostara.

neighborOvim putem pozivamo sve građane grada Mostara da u subotu 21.12.2013 u Coca – Cola Zimski Grad Mostar, na lokaciji Stjepana Radića 33, ako su u mogućnosti da donesu tople odjeće, obuće i hrane. Iz Udruge MINORES poručuju da su najpotrebnije muške zimske jakne, džemperi, tople hlače, cipele, bilo kakvi pokrivači deke ili jorgani, kabanice i kišobrani. Ukoliko želite donijeti i nešto od hrane molimo vas da to bude neki namazi i hrana u konzervama. Prikupljanje odjeće i hrane će trajati cijeli dan, te vjerujemo kako će se građani odazvati u što većem broju.

 

imagesCA16RYK5

Činite dobro, uključite prijatelje i zabavite se u Coca Cola Zimskom Gradu. I što je najvažnije, uljepšat ćete nekome praznike.

Vjerujete li u nas? Mi vjerujemo u Vas.

Vaš,

Coca Cola Zimski Grad Mostar & Udruga Minores

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari