Connect with us

Događaji

Doček šampiona u Međugorju: Sveta misa, Thompsonov koncert i vol na ražnju!

Objavljeno

on

Pobjednik US Opena Marin Čilić doći će u svoje Međugorje u utorak. Nakon obaveze u Davis Cupu Čilić će iz Zagreba automobilom doputovati u Međugorje.

Njegov dolazak očekuje se oko 16:30 sati pred župnu crkvu svetoga Jakova u Međugorju, gdje će biti dočekan od svećenika na župi Međugorje predvođenih župnikom fra Marinkom Šakotom.

Od 17 sati Marin će se pridružiti župnoj zajednici u slavljenju večernjeg molitvenog programa koje započinje molitvom krunice, a od 18 sati se nastavlja večernjom svetom misom.

Nakon mise slijedi molitva 7 očenaša i kratki program za Marina od strane svećenika i župnoga zbora Kraljice Mira. U 20 sati kreće se ka SRC Čorkov Dolac gdje će biti velika proslava u čast Grand Slam pobjednika, objavio je Međugorje-info.com.

Na proslavi na igralištu održat će se veliki koncert, a nastupit će Mate Bulić, Marko Perković Thompson, Jole, Tiho Orlić ali i drugi gosti iznenađenja. Za sve posjetitelje bit će pripremljena i vrhunska jela: bogati roštilj, tradicionalni hercegovački janjci, ali i vol, prenosi Medjugorje-info.com.

Program dočeka Marina Čilića u Međugorju:

16:30 Dolazak Marina pred župnu crkvu sv. Jakova

17:00 Zajednički odlazak na molitvu krunice

18:00 Sveta misa

19:00 Molitva 7 očenaša i prigodni program za Marina

20:00 Velika fešta na SRC Ćorkov dolac – Nastupaju: Thompson, Mate Bulić, Jole, Tiho Orlić i gosti iznenađenja.

 

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari