Connect with us

BiH

Dodik o najavi sankcija: Nisu mene izabrali Nijemci, izabrao me je moj narod

Objavljeno

-

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik rekao je danas u Istočnom Sarajevu kako nije zabrinut zbog sve učestalijih najava sankcija, koje bi mu mogle nametnuti neke zemlje Europske unije.

Dodik je rekao kako je veleposlanici Njemačke u BiH Margret Uebber rekao da ne može spriječiti uvođenje sankcija, ali ga ne obvezuje ništa što govore njemački dužnosnici.

“Nisu mene izabrali Nijemci, izabrao me je moj narod. Ako vi uvedete sankcije, nitko od Nijemaca neće moći razgovarati s nama, ni s jednim načelnikom, ni s jednim dužnosnikom iz vladajuće garniture”, kazao je Dodik, prenosi Klix.ba.

Dodik je dodao kako ga nije briga što im je kriv i što mu neće dati da ode u Njemačku. “Nisam bio tamo pet godina pa ne moram ni sada”, dodao je Dodik.

Ističući kako to nije pitanje međunarodnih faktora, Dodik je naveo da je imao sastanke s predstavnicima kvinte i nekim drugima i da im je rekao da oni imaju mandate nakon kojih će napustiti BiH. “Mi ostajemo ovdje živjeti, ne možete nam davati rješenja”, istaknuo je Dodik.

Nema nastavka pregovora o izbornoj reformi, Palmer i Eichhorst ne dolaze

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari