Dok živim, živjet ćeš! Pročitajte dirljivu poruku zaručnice poginulog bh. navijača

  0

  “Ništa me od tebe rastaviti neće, tebi sam se zaklela na vječnu ljubav, tako će i ostati… Dok živim živjet ćeš, dok postojim samo tebe ću voljeti”, napisala je na svom Facebooku profilu Denisa Siočić, zaručnica Hasiba Mahmića, jednog od trojice navijača BiH koji su poginuli u prometnoj nesreći u Poljskoj, prenosi Index.hr.

  Mahmić, inače vođa navijačke skupine “Ljuti Krajišnici” i Denisa Siočić, članica navijačke skupine “Armija zmajeva” iz Živinica, upoznali su se ljetos na stadionu Koševo za vrijeme prijateljske utakmice reprezentacija BiH i SAD-a, a njihovo je poznanstvo uskoro preraslo u ljubav.

  “Na utakmici protiv Slovačke u Zenici, Denisa me jednostavno očarala i zaludila moje srce. Posjetio sam Živinice, a bio sam i kod njene mame da vidi da Krajišnici nisu opasni”, izjavio je Hasib nakon što se priča o njihovoj ljubavi prvi puta proširila medijima u BiH. Hasib je ubrzo zaprosio Denisu, a želja im je bila vjenčati se na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

  Hasib Mahmić u posljednjoj izjavi u anketi portala SportSport.ba, poželio je da se svi navijači u BiH vrate živi i zdravi i da ne bude prometnih nesreća.

  “Nadam se da neće biti puno alkohola za ovaj dan i volio bih da se svi u miru i veselju vratimo u Bosnu, živi i zdravi i da ne bude saobraćajki, jer je stvarno ogromno bilo saobraćajki danas na cestama…. Jedino što želimo našim navijačima da se sretno, u miru i rahatluku vrate kući, svojim familijama i porodicama i da proslave ovaj Bajram…”, rekao je, između ostalog, Mahmić.

  Podsjetimo, u prometnoj nesreći smrtno su stradali i Vildan Pehlić i Almir Kasumović, a ozlijeđen je Adis Ćoralić.

  pogled.ba

  facebook komentari