Connect with us

Vijesti

Đoković odbio testiranje na korona virus

Published

on

Na parkingu je bilo gotovo cijelo društvo koje je preko vikenda uveseljavalo brojnu publiku na Višnjiku – Marin Čilić, Borna Ćorić, Alexander Zverev, Donna Vekić..

Srpski mediji javaljaju da Novak Đoković nije otišao na testiranje, te će odluku donijet tek nakon što se vrati u Beograd. Iz njegova tima kažu da se prvi tenisač svijeta zasada osjeća dobro, piše Jutarnji list.

“Nisam za cijepljenje i ne bih volio da me netko na nešto prisiljava. Imam svoje mišljenje o tome i hoće li se ono promijeniti, ne znam. Svjestan sam da je virus opasan, ali mislim da postoji neka vrsta cenzure medicinskih stručnjaka koji govore o nekim drugim rješenjima. Više bih volio da se priča o imunitetu”, rekao je Đoković koji je dva, tri dana prije dolaska u Zadar sudjelovao na revijalnoj utakmici gdje se dugogodišnji trener KK Mega Vizure Dejan Milojević oprostio od kluba.

No na tom događaju bio je i Partizanov košarkaš Nikola Janković, za kojeg se dan prije Novakovog dolaska u Zadar utvrdilo da je pozitivan na korona virus, pišu 24sata.

Novi šok u Zadru: Borna Ćorić pozitivan na koronavirus?

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari